Rămâi conectat

Ştirea zilei

Florin Gabriel Mihăilescu, inspectorul de la Finanţe acuzat că a primit mită un apartament în Cluj Napoca, a fost trimis în judecată

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului MIHĂILESCU FLORIN GABRIEL, consilier superior în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (D.G.F.P.) Alba – Activitatea de inspecţie fiscală, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de luare de mită.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că în cursul anului 2009, inculpatul Mihăilescu Florin Gabriel, în calitatea sa de funcționar cu atribuții de control la D.G.F.P. Alba, a pretins și primit de la reprezentantul unei societăți comerciale un apartament în valoare de 20.000 euro amplasat într-un complex de locuințe construit de această firmă în municipiul Cluj Napoca.

Apartamentul a fost primit pentru ca inculpatul să aprobe raportul de inspecţie fiscală în vederea rambursării taxei pe valoarea adăugată către firma respectivă și pentru achitarea efectivă a sumei de 351.967 lei cu titlu de TVA.

Societatea comercială ce aparţine denunţătorului s-a constituit parte civilă cu suma de 84.000 lei reprezentând contravaloarea imobilului primit de către inculpatul Mihăilescu Florin Gabriel. În vederea recuperării acestei pagube, procurorii au instituit sechestru asigurător asupra unor bunuri mobile şi imobile aparţinând inculpatului Mihăilescu Florin Gabriel.

Este vorba despre societatea S.C. Fidati SRL, aflată în insolvenţă, şi care aparţine lui Florin Sas. Acesta a construit un complex de locuinţe în Floreşti – Cluj.

La data de 15 mai 2012, Tribunalul Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului Mihăilescu Florin Gabriel pe un termen de 29 de. Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea