Rămâi conectat

Actualitate

Florin Cîțu: „Din punctul meu de vedere este normal ca persoanele care s-au vaccinat să revină la normalitate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul ministru Florin Cîțu a vorbit luni, 10 mai despre măsurile de relaxare care ar urma să fie luate începând cu 1 iunie. Astfel, premierul a subliniat că, în opinia lui, este normal ca „persoanele care s-au vaccinat să revină la normalitate”.

Florin Cîțu a fost întrebat în legătură cu propuneri de relaxare venite de la Ministerul Economiei. Amintim că printre acestea se află și renunțarea la portul măștii în zonele cu grad ridicat de vaccinare. Astfel, Florin Cîțu a declarat că „toate scenariile sunt pe masă” iar acestea vor fi discutate cu specialiștii.

„Din punctul meu de vedere este normal ca persoanele care s-au vaccinat și care nu mai reprezintă un risc în societate să poată să își continue viața, să revină la normalitate. Dar este punctul meu de vedere în acest moment”, a declarat Cîțu.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea