Rămâi conectat

Cultură Educație

Finanţarea proiectului „Staţie de epurare şi canal colector” în localitatea Vinerea

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Consiliul Local Cugir a aprobat recent într-o şedinţă extraordinară contractarea finanţării şi participarea oraşului la programul vizând protecţia resurselor de apă, staţii de tratare, canalizare şi staţii de epurare cu proiectul „Staţie de epurare şi canal colector” localitatea Vinerea.
Legislativul local a hotărât de asemenea aprobarea studiului de fezabilitate privind realizarea investiţiei pentru proiectul amintit a cărui valoare se ridică la 3.504,705 mii lei. Durata de realizare a investiţiei este de 24 luni şi prevede un canal colector în lungime de 1,092 km, cu 23 cămine de vizitare. Finanţarea nerambursabilă reprezintă 94 la sută, adică 3259,839 mii lei, iar contribuţia proprie de 6 la sută se ridică la 208,075 mii lei.
Primarul Adrian Teban a fost împuternicit de aleşii locali să participe în calitate de reprezentant al oraşului, drept responsabil de proiect în relaţia cu autoritatea până la momentul semnării contractului. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea