Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Rugby -Finala Cupei României „Gold Corporation” se joacă la Alba Iulia!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Finala Cupei României „Gold Corporation” se va disputa la Alba Iulia sâmbătă, 3 decembrie. CSM Ştiinţa Baia Mare şi RCM UV Timişoara se vor duela în ultimul act al cupei, pe stadionul „Cetate”. Intrarea va fi liberă, partida urmând a fi transmisă în direct de GSP TV începând cu ora 13.00. „Incercăm să promovăm rugbyul cât mai mult în afara Bucureştiului. Finala Cupei României Gold Corporation din acest an se va juca la Alba Iulia, anul viitor la Baia Mare. Naţionala va juca unele meciuri în provincie în primăvară. De fiecare dată când am jucat în provincie am avut public numeros„, a declarat preşedintele Federaţie Române de Rugby Alin Petrache.
   SC Roşia Montană Gold Corporation este partener oficial al FRR, are o echipă feminină de rugby şi susţine financiar şi divizionara secundă fotbalisică FC Unirea Alba Iulia. Luni au fost prezenţi la arena albaiuliană oficiali ai federaţiei, pentru a studia starea terenului, purtându-se discuţii în acest sens şi cu reprezentanţii primăriei municipiului Alba Iulia. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea