Rămâi conectat

Societate

Filmul săptămânii la Cinema Dacia: ”G.I. Joe: Represalii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada 26 aprilie – 1 mai, la Cinema Dacia din Alba Iulia rulează filmul ”G. I. Joe: Represalii”, în regia lui Jon M. Chu, cu: Channing Tatum, Dwayne Johnson, Bruce Willis.

Urmarea blockbuster-ului G.I. Joe; The Rise of Cobra, din 2009, care a avut încasări internaţionale de peste 300 de milioane de dolari, G.I. Joe: Represalii este o producţie Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer şi Skydance Productions, în asociere cu HASBRO şi Bonaventura Pictures.

De această dată, soldaţii G.I. JOE se luptă nu numai cu duşmanul lor de moarte, Cobra, ci sunt forţaţi să înfrunte şi ameninţările care vin din interiorul guvernului, care le pun în pericol viaţa.

Filmul rulează de luni până miercuri, de la orele 15.00 și 17.30 și de vineri până duminică de la 15.00, 17.30 și 20.00. Prețul unui bilet este de 6 lei. Spectacolele de la ora 15.00 beneficiază de preț redus – 4 lei.

Sursa: cinemagia.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

25 februarie: Spectacolul de teatru de păpuşi „Cenușăreasa și pantoful de sticlă”, la Inspire Cinema din Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 februarie: Spectacolul de teatru de păpuşi „Cenușăreasa și pantoful de sticlă”, la Inspire Cinema din Alba Mall Teatru la Cinema anunță cu bucurie că duminică, 25 februarie, de la ora 11:30, locuitorii orașului Alba Iulia sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, spectacolul de teatru de păpuşi „Cenușăreasa și pantoful de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea