Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Filmul săptămânii la Cinema Dacia: ”Elysium”, cu Jodie Foster și Matt Damon

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinema ”Dacia” din Alba Iulia vă invită, în perioada 30 august – 4 septembrie, să vizionați filmul SF ”Elysium”, în regia lui Neill Blomkamp, cu Jodie Foster, Matt Damon, Sharlto Copley.

În anul 2154, omenirea este împărţită în două clase sociale: cei extrem de bogaţi, care trăiesc lipsiţi de griji pe staţia spaţială Elysium şi restul oamenilor, prizonieri pe un Pământ suprapopulat, cu resursele naturale epuizate. Disperaţi, aceştia din urmă ar face orice ca să scape de sărăcia şi mizeria în care trăiesc. Singurul care ar putea aduce egalitate între aceste cele două lumi este Max (interpretat de Matt Damon), care este nevoit să accepte o misiune periculoasă şi ieşită din comun. Riscându-şi viaţa, el se va duce pe Elysium, unde va avea de înfruntat forţele de represiune conduse de Secretarul Delacourt (Jodie Foster). Dacă reuşeşte să-şi ducă la bun sfârşit misiunea, Max îşi va salva nu numai propria viaţă, ci şi pe a altor milioane de oameni de pe Pământ”, se arată în prezentarea pe scurt a filmului de pe cinemagia.ro.

Filmul rulează de luni până miercuri, de la orele 15.00 și 17.30 și de vineri până duminică de la 15.00, 17.30 și 20.00 (joi – închis). Prețul unui bilet este de 6 lei. Spectacolele de la ora 15.00 beneficiază de preț redus – 4 lei.

FOTO: cinemagia.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea