Rămâi conectat

Actualitate

Filantropia Ortodoxă construiește un centru de dezvoltare personală pentru copiii care se află în risc de abandon școlar în Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Pentru ca reforma educației să aibă rezultate concrete cât mai rapide, Filantropia Ortodoxa, unul dintre cei mai mari actori pe piața serviciilor de asistență socială din Alba, a eleborat si depus la Agenția pentru Protecția Mediului Alba Planul Urbanistic Zonal pentru ,, Amenajare si construire ateliere educationale de dezvoltare personală a copiilor in risc de abandon sau esec scolar” in localitatea Alba Iulia, pe strada Valea Popii.

Acest inițiativă a pornit și de la faptul că în multe zone rurale, învăţătorii îi înscriu pe copii în clasa întâi, dar acest lucru pare să fie mai degrabă legat de dorința personală a profesorului de a asigura efectivul de elevi decât de nevoia de a se asigura că nici un copil nu este lăsat în afara sistemului de educaţie. Astfel, o grijă mai mare asupra viitoruluieducat al fiecărui copil a determinat Filatropia Ortodoxă să facă pasul către cei lipsiți de șansă.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Alba , in termen de 15 zile calendaristice de la data aparitiei prezentului anunt.

“Filantropia Ortodoxă, titular al proiectului PUZ pentru obiectivul de investitii in conformitate cu HG 1076/2004: ,, Amenajare si construire ateliere educationale de dezvoltare personala a copiilor in risc de abandon sau esec scolar” in loc. Alba Iulia-str. Valea Popii f.n., jud.Alba anunta publicul interesat ca s-a eleborat si s-a depus la APM Alba prima versiune a planului sus mentionat in vederea solicitarii avizului de mediu”, se artă în anunțul făcut de APM Alba.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea