Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Fierul vechi la mare căutare – 10 persoane surprinse si amendate de jandarmi într-o singură zi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma unor sesizări la numărul unic de urgență 112, jandarmii din Alba Iulia au sancționat ieri zece persoane, surprinse în timp ce încercau să sustragă fier de pe proprietăți private.

În primul caz a fost vorba despre doi minori, frate și soră, în vârstă de 17 respectiv 16 ani, care au încercat să-și păgubească o mătușă furându-i o instalaţie metalică de hrănire a animalelor pe care intenţionau să o valorifice la un centru de colectare a fierului vechi. Pe numele lor au fost efectuate procedurile cerute de prevederile legale în vigoare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Alți opt cetăţeni, domiciliaţi în municipiul Alba Iulia, au fost sancţionaţi de jandarmi deoarece au fost surprinşi în incinta unei societăţi comerciale aflate în conservare. Este vorba despre patru femei şi patru bărbaţi care au fost depistaţi de  un echipaj de jandarmerie în perimetrul fostei fabrici Refractara. Aceștia au recunoscut că intenţionau să colecteze fier vechi pentru a-l valorifica ulterior în interes personal.

Ajunşi la faţa locului în mai puţin de 10 minute de la primirea solicitării, jandarmii i-au împiedicat să comită fapte de natură penală (de furt sau distrugere) însă pentru că au încălcat normele legale de acces în fosta fabrică, cinci persoane au fost sancţionate cu avertisment scris, iar alte trei – pentru că nu se află la prima faptă de acest fel – au fost sancţionate cu câte o amendă în valoare de 500 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea