Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului.

La data de 27 martie 2024, în jurul orei 12.50, polițiștii rutieri din Alba Iulia au fost sesizați, de către un bărbat de 34 de ani, din localitatea Feneș, județul Alba, cu privire la faptul că fiica lui a fost victima unui eveniment rutier, iar conducătorul autoturismului ar fi plecat de la locul accidentului.

Din cercetările efectuate de polițiști, a rezultat că o femeie de 35 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Toporașilor din municipiu, ar fi efectuat o manevră de mers cu spatele și ar fi surprins și accidentat o minoră, în vârstă de 8 ani, din localitatea Feneș, județul Alba, care ar fi fost angajată în traversarea regulamentară a străzii.

În urma accidentului, minora a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital de către părinți, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost identificată ulterior de către polițiști. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea