// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

“Festivalul Tineretului” la Aiud

În perioada 4 – 6 mai, în Piaţa Dr. Constantin Hagea din Aiud are loc “Festivalul Tineretului”, eveniment organizat de către Agenţia “Independent Music”, în baza acordului aprobat de Consiliul Local Aiud, a anunţat Ada Rus, purtătorul de cuvânt al municipalităţii aiudene. “Festivalul Tineretului” va începe vineri, la ora 16.30, şi se va încheia duminică, la ora 22.00. Programul include muzică populară şi uşoară cu “Muguri de Tezaur şi Leontina Fărcaş”, Raoul Russu şi Glow, Romina Nemeş şi DJ Axxell.
“Nu este prima dată când în Aiud are loc un festival privat. Am considerat că este oportun să supun aprobării CL Aiud organizarea «Festivalului Tineretului», în perioada 4 – 6 mai, în condiţiile în care toate cheltuielile sunt asigurate de către Agenţia «Independent Music». Am solicitat prioritate şi anumite facilităţi pentru comercianţii aiudeni, ne-am impus condiţiile cu privire la salubritatea Pieţei Dr. Constantin Hagea, pe toată durata desfăşurării festivalului, mai exact ne-am asigurat că, din toate punctele de vedere, aiudenii sunt puşi pe primul loc. Eu nu pot decât să le doresc distracţie plăcută, a declarat primarul Horaţiu Josan. (R.G.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Răspunsuri la “Festivalul Tineretului” la Aiud

 1. Un tip 02.05.2012 la 8:07

  Josane, nu mai ai nisip in clepsidra!!!
  Sfarsitul tau politic si al camarilei tale, este aproape!!!

  http://youtu.be/nWV4ZMtLhAg

  • Istrate 02.05.2012 la 9:28

   ce o tot dati cu link-ul ăsta de doi bani, dacă ai idei şi argumente spune-le, că altfel eşti fără valoare!

 2. aiudean 02.05.2012 la 8:17

  Campanie pe banii nostri! Urmeaza si alte evenimente tot din banii nostri.

 3. Onu 02.05.2012 la 8:47

  El spune ca nu da bani si ca din contra incasaeaza. Pai daca incaseaza atatia bani de ce dracu nu a reusit sa se tina de cuvant si sa repare caminul cultural de la noi din Magina.

 4. profesor Ana 04.05.2012 la 22:14

  Dar pe locuitorii din zona pe ce loc i-ati pus, domnule primar?

  Piata Dr Constantin Hagea e o mare minciuna ca sa mascati ilegalitatea de a tine un astfel de eveniment pe o STRADA pe care o blocati. Piata cu pricina e acolo unde se vand legumele.