Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Sziget Festival revine în 2022

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După doi ani de pauza din cauza pandemiei, Festivalul Sziget din Ungaria se reia în vara lui 2022. Conform organizatoruilor, Sziget pregătește o ediție specială anul viitor, care îi va aduce pe cei mai mari artiști. Asta deși, fie vorba între noi, nu va mai dura o săptămână întreagă, ci doar 5 zile.

Momentan nu au fost anunțate nume pentru 2022, însă, pentru cine vrea să-și ia bilet la un preț mai mic, am o veste bună: pe 12 august se pun în vânzare primele bilete, valabile pentru 48 de ore. Vor fi două tipuri de abonamente: Full Festival VIP Pass la 450 euro și Full Festival Pass la 250 euro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Despre Sziget Festival

Festivalul Sziget este un festival muzical și cultural, ce se desfășoară anual in luna august, la Budapeste pe insula Obuda. Început ca un festival studențesc, in 1993, a evoluat de la an la an si a devenit ceea ce este astazi: unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, având peste 350 000 de spectatori și 1000 de artiști în fiecare an. În maghiară, „sziget”, pronunțat „sighet”, înseamnă „insulă”. Pe insulă sunt prezente nenumărate scene, dedicate diverselor stiluri muzicale și activităților culturale. Dintre scenele muzicale, cele mai importante sunt: Scena Principală, Scena „World Music”, Scena A38-WAN2, Scena Rock, Party Arena.   Pe lângă muzică, se desfășoară și multe alte evenimente culturale sau sportive: cinema, teatru și dans, bungee jumping, faimosul luminarium, etc.

Lucian Danciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea