Femeie din Galda de Jos, BĂTUTĂ cu pumnii și picioarele peste cap și corp, de concubin. Dosar penal și ordin de protecție provizoriu față de bărbatul din Meteș

O femeie din Galda de Jos a fost BĂTUTĂ cu pumnii și picioarele peste cap și corp, de către concubin. Dosar penal și ordin de protecție provizoriu față de bărbatul din Meteș.

Polițiștii din Galda de Jos au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat din comuna Meteș care și-a agresat concubina. Bărbatul s-a ales și cu dosar penal, pentru violență în familie.

INFORMARE COVID-19

La data de 15 februarie 2020, în jurul orei 19,30, Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați, prin 112, de către o femeie care locuiește în comuna Meteș, cu privire la faptul că a fost agresată de concubin.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că bărbatul, în vârstă de 39 de ani, pe fondul consumului de alcool, a lovit-o pe femeie cu pumnii și picioarele peste cap și corp.

Față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii au emis și un ordin provizoriu de protecție prin care l-au obligat să părăsească locuința comună și i-au interzis să se apropie de concubina sa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...