Rămâi conectat

Actualitate

Femeie de 76 de ani din Galda, înşelată de doi escroci din Mureş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii  Secţiei 1 Poliţie Rurală  Galda de Jos au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că o femeie de 76 ani, din Galda de Jos a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune. Imediat după sesizare pe baza datelor şi informaţiilor primite de la apelant, operatorul 112 poliţie a dispus măsurile necesare pentru identificarea şi prinderea suspecţilor. La scurt timp poliţiştii au reuşit identificarea în trafic şi oprirea acestora pe raza municipiului Blaj.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că vineri,  în jurul orei 11.20, Maius P.M. de 33 de ani şi Anton M. de 35 de ani ambii din Mureş s-au dus la domiciliul victimei din Galda de Jos. Sub pretextul că ginerele acesteia i-a trimis să-i vândă un motofierastrău,  au primit de la femeie suma de 200 lei. La plecare, profitând de neatenţia vârstnicei, cei doi suspecţi i-au sustras motofierăstrăul şi s-au făcut nevăzuţi cu maşina cu care au venit.

 Cei doi şarlatani sunt cercetaţi acum  pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi furt calificat. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea