Rămâi conectat

Curier Județean

Femeie de 62 de ani din Vințu de Jos, agresată de fiul său: Tânărul s-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Femeie de 62 de ani din Vințu de Jos, agresată de fiul său: Tânărul s-a ales cu dosar penal

În dimineața zilei de 29 august, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați, de către o femeie, în vârstă de 62 de ani, din comuna Vințu de Jos, județul Alba, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în timp ce se afla în locuința sa, femeia, ar fi fost agresată fizic de către fiul ei, în vârstă de 25 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii pe care le-ar fi avut cei doi.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, pe numele tânărului, a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile și a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc” Într-un domeniu tradițional dominat de bărbați, Tania Stanca, o tânără de 27 de ani, își face loc cu succes ca șofer de taxi în Alba Iulia. Tania este șofer de taxi de 1 an în Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea