Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Femeia de 30 de ani din Alba Iulia, care a comis miercuri 3 furturi din locuințe în centrul municipiului, REȚINUTĂ de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat şi reţinut o femeie de 30 de ani, ce este bănuită de comiterea a 3 furturi de pe raza municipiului Alba Iulia. Aceasta ar fi profitat de faptul că uşile imobilelor au fost lăsate neasigurate şi a sustras portofele cu acte şi bani.    

Citiți și Atenție, albaiulieni! Trei furturi din locuințe, în mai puțin de două ore, miercuri, în centrul municipiului

La data de 9 noiembrie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică şi jandarmi, au identificat-o pe o tânără, în vârstă de 30 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea a 3 furturi, de pe raza municipiului Alba Iulia, fapte în legătură cu care poliţia a fost sesizată  în zilele de 8 şi 9 noiembrie a.c.

Se pare că, în după amiaza zilei de 8 noiembrie, tânăra ar fi profitat de faptul că proprietarii a două locuinţe din Alba Iulia nu şi-ar fi asigurat uşile, ar fi pătruns în interiorul acestora şi ar fi sustras două portofele în care erau acte şi bani. În aceeaşi zi, tânăra ar fi pătruns într-un birou dintr-o unitate de învăţământ din municipiu şi ar fi sustras portofelul unei angajate.

Faţă de persoane bănuită de comiterea furturilor, a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii au reţinut-o pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate.

Pentru a nu deveni victime ale infracțiunii de furt din locuinţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă cetățenilor să nu lase uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă se află la domiciliu!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea