Rămâi conectat

Sport

FC Unirea Alba Iulia dependentă de paşii greşiţi ai contracandidatelor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

După o nouă dezamăgire înregistrată în Zăvoi, FC Unirea Alba Iulia ajunsă la al 6-lea meci fără gol înscris a devenit dependentă în mare proporţie de rezultatele întregistate de contracandidatele directe, Mureşul Deva şi ACU Arad, ce se vor duela sâmbătă. „Alb-negrii” au primit liber până luni întrucât în următoarele două runde vor sta, urmând să câştige trei puncte la „masa verde”. Cu cinci jucători tineri promovaţi din propria pepinieră între titulari, CSM Rm Vâlcea a profitat din plin de slăbiciunile vizitatorilor şi s-a impus la pas. Nici după pauză, Unirea, o echipă modestă, nu a avut vreo ocazie la poarta şomerului Radu Chiriţă. Conform cursului jocului, în minutul 66, Oct. Vasile profită de o gafă imensă a defensivei oaspeţilor şi înscrie în poarta goală, după o fază ce a provocat proteste ample din partea albaiulienilor. „Adversarii s-au dovedit lipsiţi de fair play la golul secund, n-au dat balonul afară deşi Spătaru era căzut pe teren. Din acest motiv nici nu am participat la conferinţa de presă de după joc”, a afirmat antrenorul Gabriel Rotaru, dezamăgit de a treia înfrângere înregistrată şi prestaţia propriei echipe. „Atât putem la ora actuală, mai mereu căutăm scuze şi în teren nu reuşim nimic. E foarte greu să te remontezi când trec etepele şi nu iei puncte, dar luptăm până la capăt”, a conchis Roti.
lFabian Himcinschi asaltat de oferte!
Atacantul Fabian Himcinschi este momentan printre cei mai râvniţi juniori români, prestaţiile sale la naţionala Under 17 provocând un interes crescând din partea impresarilor şi echipelor interesate să-l transfere. La nici 17 ani, vârful unirist va părăsi cu siguranţă rapid echipa din Cetatea Marii Uniri. După golul marcat în partida cu Cehia, Fabi este privit drept un vârf cu un potenţial deosebit, afirmându-se alături de Brănescu drept unul dintre liderii echipei conduse de Adrian Văsâi. Impresarul său Cristian Buturugă susţine că negociază în acest moment cu AC Milan, Juventus şi Lyon, agentul de jucători bifând deja două tranzacţii de răsunet: Alibec la Inter Milano şi Brănescu la Juventus Torino. Fabian a intrat însă de curând în atenţia fraţilor Becali, care vor să-l reprezinte în viitor, după rezilierea contractului cu Buturugă, puştiul albaiulian aflându-se în mijlocul unui conflict de interese între agenţi. Pe alte filiere, Himcinschi jr are propuneri de la Sevilla, Sampdoria sau Parma, dar se aşteaptă încheierea Campionatului European pentru finalizarea tranzacţiei. Şi FC Unirea Alba Iulia este asaltată de oferte, pe fir intrând şi cluburi din Grecia, Olympiakos Pireu, Panathinaikos sau AEK Atena, o vânzare fiind iminentă! Astăzi, de la ora 18.00, la Belgrad, România susţine al doilea joc în cadrul turneului final, împotriva Olandei, ce a câştigat meciul inaugural cu Germania.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea