Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FC Unirea Alba Iulia de la N. Stanciu la Y. Camara

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru divizionara secundă din Cetatea Marii Uniri, vânzarea lui Nicuşor Stanciu la FC Vaslui ar însemna redresarea bugetului pe termen scurt. Complicata mutare, din pricina problemelor avute de moldoveni (interdicţie la transferuri) se speră a fi lămurită zilele viitoare. În linii mari părţile s-au înţeles, Nicuşor Stanciu este mulţumit de oferta venită de la Adrian Porumboiu, s-a stabilit şi modalitatea de punere în practică a tranzacţiei (din postura de jucător liber, printr-o clauză de reziliere fixată de Unirea), dilemele mai fiind doar din punct de vedere financiar. FC Unirea a solicitat suma de 200.000 euro într-o singură tranşă, discuţiile fiind legate de achitarea TVA-ului la respectivul preţ. Oricum, în jocul următor al „alb-negrilor”, sâmbătă, 3 septembrie, din etapa a 3-a, acasă cu ALRO Slatina, la ora 17.00, televizat în direct pe DigiSport 1, Gherman nu-l avea sub nicio formă la dispoziţie pe mijlocaşul în vârstă de 18 ani, convocat la lotul naţional de tineret.
Altfel, FC Unirea încearcă să-l aducă urgent pe fundaşul francez Yamoudou Camara (24 ani). Cel mai bun apărător al albaiulienilor în returul trecut s-a pregătit cu Bury FC (liga a 3-a engleză) şi este dispus să revină la Alba Iulia pentru a semna un contract valabil pe două sezoane. Discuţiile cu impresarul fotbalistului de culoare au avansat, după ce au trenat câteva săptămâni, iar Y. Camara aşteaptă biletele de avion de la Alba Iulia pentru a poposi în România. În cazul rezolvării situaţiei şefii Unirii vor purcede la despărţirea de Marius Pistol (probleme medicale de durată, nerefăcut complet), care şi-a depus memoriu penntru a deveni liber de contract, revendicând restanţe de aproximativ 5000 euro. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea