Rămâi conectat

Sport

Fără taxe, doar talentul contează, înscrieri pentru copii la Unirea Alba Iulia | Marţi, 1 august, întâlnirea cu antrenorii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Copiii talentaţi din municipiul Alba Iulia şi judeţul Alba, care doresc să calce pe urmele internaţionalilor Gicu Grozav şi Nicolae Stanciu, lansaţi în fotbalul european din Cetatea Marii Uniri, se pot înscrie la Unirea Alba Iulia.

Clubul „alb-negru” face zilnic înscrieri pentru grupele de vârstă 1999-2011, informaţii putând fi obţinute la numărul de telefon 0753/ 316178 (Neluţu Popa). Centrul de copii şi juniori al Unirii Alba Iulia a dat astfel „restart” activităţii, după ce antrenorul Neluţu Popa a revenit în fruntea sectorului juvenil. Marţi, 1 august, la ora 19.00, la terenul doi al Stadionului „Cetate”, va avea loc prima acţiune oficială, întâlnirea antrenorilor de la toate grupele ce vor fi formate, cu copiii şi părinţi acestora.

Important! Totul se va face în regim gratuit, talentele fotbalistice urmând să beneficieze, fără costuri, de antrenamente, echipament, transport, teren pentru pregătire, participarea la jocuri şi înscrierea la diverse competiţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, de astăzi în cantonament în Slovenia cu un lot de 25 de jucători

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, de astăzi în cantonament în Slovenia cu un lot de 25 de jucători Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a plecat luni, 15 iulie, în cantonament centralizat în Slovenia, la Dravograd, stagiu care va dura 11 zile și cuprinde 3 întâlniri de verificare. Prima dintre acestea este în 17 iulie cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea