Rămâi conectat

Sport

Fără liber de sărbători pentru echipa lui Miroslav Popov | Până la finele anului, CSU Alba Iulia va disputa 10 partide în trei competiţii!

Dan HENEGAR

Publicat

în

După vacanţa de două săptămâni, oferită de partidele disputate în preliminariile Campionatului European de echipa României, condusă de antrenorii Miroslav Popov şi George Lăncrănjan, finalul anului este unul de foc pentru baschetbalistele din Cetatea Marii Uniri.CSU Alba Iulia - CSM Targoviste 75

Studentele sunt obligate să dispute nu mai puţin de 10 jocuri oficiale, până la finalul anului, în trei competiţii, Cupa României, Liga Europei Centrale şi Liga Naţională, într-un interval de o lună (mai precis din 29 noiembrie, până în 28 decembrie), rezultând un ritm infernat de un joc la trei zile.

Să mai adăugăm că în Cupa României va fi, în luna decembrie, dubla din sferturile de finală, cu Universitatea Cluj, primul meci în deplasare, iar în competiţia europeană sunt două jocuri prevăzute în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”.

Condensarea programului nu oferă clipe de răgaz „alb-albastrelor”, ce vor începe seria jocurilor în cauză duminică la Satu Mare (ora 11.00).

Dar iată programul complet până la finele anului: cu CSM Satu Mare (29 noiembrie), cu Sepsi Sf. Gheorghe (sâmbătă, 5 decembrie, acasă), „U” Cluj (luni, 7 decembrie, deplasare, în Cupa României), cu MBK Ruzomberok (miercuri, 9 decembrie, acasă, în CEWL), cu CSBT Alexandria (deplasare, sâmbătă, 12 decembrie), cu „U” Cluj (marţi, 15 decembrie, acasă, returul în Cupă), cu Slovanka MB (joi, 17 decembrie, acasă, în CEWL), cu Phoenix Galaţi (sâmbătă, 19 decembrie) – trei jocuri într-o săptămână pe teren propriu; la Danzio Timişoara (luni, 23 decembrie), respectiv, la Târgovişte (sâmbătă, 28 decembrie). Şi tăvălugul nu se opreşte aici, anul 2016 începe în forţă, cu meci în 5 ianuarie (marţi), acasă, cu Olimpia Braşov. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

După 16 ani, fotbalul din „Mica Romă” bate la porțile eșalonului terț: CIL Blaj, campioana din Alba, dublă de baraj pentru promovare cu ACSM Codlea (Brașov)

Dan HENEGAR

Publicat

în

După 16 ani, fotbalul din „Mica Romă” bate la porțile eșalonului terț: CIL Blaj, campioana din Alba, dublă de baraj pentru promovare cu ACSM Codlea (Brașov) CIL Blaj, campioana județului Alba, are dublă de promovare cu ACSM Codlea (Brașov), turul, în deplasare, duminică, 16 iunie, de la ora 18.00, iar returul în 23 iunie, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea