Rămâi conectat

Sport

Fără liber de sărbători pentru echipa lui Miroslav Popov | Până la finele anului, CSU Alba Iulia va disputa 10 partide în trei competiţii!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După vacanţa de două săptămâni, oferită de partidele disputate în preliminariile Campionatului European de echipa României, condusă de antrenorii Miroslav Popov şi George Lăncrănjan, finalul anului este unul de foc pentru baschetbalistele din Cetatea Marii Uniri.CSU Alba Iulia - CSM Targoviste 75

Studentele sunt obligate să dispute nu mai puţin de 10 jocuri oficiale, până la finalul anului, în trei competiţii, Cupa României, Liga Europei Centrale şi Liga Naţională, într-un interval de o lună (mai precis din 29 noiembrie, până în 28 decembrie), rezultând un ritm infernat de un joc la trei zile.

Să mai adăugăm că în Cupa României va fi, în luna decembrie, dubla din sferturile de finală, cu Universitatea Cluj, primul meci în deplasare, iar în competiţia europeană sunt două jocuri prevăzute în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”.

Condensarea programului nu oferă clipe de răgaz „alb-albastrelor”, ce vor începe seria jocurilor în cauză duminică la Satu Mare (ora 11.00).

Dar iată programul complet până la finele anului: cu CSM Satu Mare (29 noiembrie), cu Sepsi Sf. Gheorghe (sâmbătă, 5 decembrie, acasă), „U” Cluj (luni, 7 decembrie, deplasare, în Cupa României), cu MBK Ruzomberok (miercuri, 9 decembrie, acasă, în CEWL), cu CSBT Alexandria (deplasare, sâmbătă, 12 decembrie), cu „U” Cluj (marţi, 15 decembrie, acasă, returul în Cupă), cu Slovanka MB (joi, 17 decembrie, acasă, în CEWL), cu Phoenix Galaţi (sâmbătă, 19 decembrie) – trei jocuri într-o săptămână pe teren propriu; la Danzio Timişoara (luni, 23 decembrie), respectiv, la Târgovişte (sâmbătă, 28 decembrie). Şi tăvălugul nu se opreşte aici, anul 2016 începe în forţă, cu meci în 5 ianuarie (marţi), acasă, cu Olimpia Braşov. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea