Rămâi conectat

Curier Județean

Fântâna din Șanțurile Cetății nu a fost vandalizată. S-a degradat deoarece ”apa a erodat blocurile din piatră”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Administrația locală din Alba Iulia are un răspuns pentru situația semnalată de un cetățean care a concluzionat că fântâna din Șanțurile Cetății a fost vandalizată (Citește FOTO ȘTIREA TA: Șirul de vandalisme din Cetatea Alba Carolina continuă. Ultimele ținte, fântânile de piatră de lângă poarta a III-a).

Se pare că aceasta s-a degradat deoarece apa a erodat blocurile de piatră:

”Cât despre fântâna din șanțuri, am avut sesizarea respectivă în urmă cu câteva zile și colegii de la compartimentul Administrare și Gestionare Cetate Vauban spun că blocurile de piatră semnalate, au căzut datorită eroziunii pietrei din partea inferioară, fiind în contact permanent cu apa. Acest obiectiv se află în zona de administrare a SC Corint Hotel Medieval SRL, conform contractului de asociere nr. 7798/2006. Problema a fost semnalată societății în cauză, urmând ca reparațiile să se facă în cel mai scurt timp”, a transmis funcționarul care se ocupă de sesizările albaiulienilor privind problemele din municipiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat

Ziarul Unirea

Publicat

în

MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat La nivelul județului Alba a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență de către Prefectul județului Alba – domnul Nicolae Albu, fiind adoptate mai multe măsuri având în vedere situația meteo prognozată pentru perioada următoare, COD PORTOCALIU de val de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea