Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Facturi Hidroelectrica întârziate: Anunț pentru clienți

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Facturi Hidroelectrica întârziate. Anunț pentru clienți: Când începe emiterea facturilor aferente lunii septembrie 2022

Hidroelectrica își informează clienții că deja a început emiterea facturilor aferente lunii septembrie 2022, începând cu data de 10 aprilie.

Citește și: Facturi Hidroelectrica 2023: Când vin facturile la Hidroelectrica și cum se face plata în rate

Hidroelectrica, mesaj pentru toți clienții săi:

„Stimați clienți, Hidroelectrica va emite facturile aferente lunii septembrie 2022 începând cu 10 aprilie. Compania lucrează împreună cu dezvoltatorii de soft pentru actualizarea soldurilor clienților, astfel încât să fie evitată transmiterea de documente cu valori sau situații neconforme. În cazul în care aveți sesizări legate de sold, ne puteți contacta la adresa de e-mail [email protected], au precizat oficialii Hidroelectrica.

Citește și: Facturi mai MARI, la curent, pentru clienții Hidroelectrica: HARTA majorărilor în funcție de zonă

Cu peste 500.000 de clienți în portofoliu, Hidroelectrica a transmis, recent, că toți cei care doresc să încheie un contract cu furnizorul de energie electrică o poate face și on-line.

„De acum îți poți încheia online contractul de energie electrică. Portalul Hidroelectrica pentru clienți este mult mai ușor și intuitiv de utilizat. Fie că dorești schimbarea furnizorului sau un contract nou pentru un imobil ce tocmai a fost racordat la utilități, accesează client.hidroelectrica.ro/contractare și urmează pașii indicați”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

28-30 septembrie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

28-30 septembrie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis vineri, 27 septembrie 2024, o avertizare cod galben de inundații, valabilă în intervalul 28.09.2024 ora 18:00 – 30.09.2024 ora 24:00, pe mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea