Rămâi conectat

Actualitate

Facebook Messenger a picat în România. Utilizatorii nu au putut trimite și primi mesaje

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Facebook Messenger a picat în România, astfel că utilizatorii nu au mai putut primi și trimite mesaje prin intermediul aplicației. De asemenea, nici Instagramul și nici Whatsappul nu au funcționat corespunzător.

Celebra rețea de socializare le creează mari dificultăți utilizatorilor chiar în aceste momente. Ce se întâmplă acum cu platforma de socializare utilizată de tot mapamondul nu se știe cu exactitate, însă nu este pentru prima dată când Facebook le face surprize neplăcute utilizatorilor.

Din când în când, Facebook și tot ce are legătură cu rețeaua devin inutilizabile. Este și cazul petrecut în această zi de vineri, 19 martie 2021. Platforma concepută și dezvltată de Mark Zuckerberg și-a lăsat clienții fideli cu ochii-n soare.

Anumiți utilizatori au semnalat că nu pot trimite mesaje, în timp ce alții s-au plâns că au primit notificări cu întârziere pe Messenger.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea