Fabricile de armament şi muniţie din Cugir, prezente la Târgul Internaţional „Arme şi Securitate” din Thailanda

Paul Voicu - Primar 2020

Filiale ale CN ROMARM SA, printre care Societatea Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir, au participat, în perioada 6-9 noiembrie, la cea de-a 8-a ediţie a Târgului Internaţional de Armament „Defence & Security 2017” (Arme şi Securitate), care s-a desfășurat la Bangkok – Thailanda.

Delegaţiile uzinelor de armament şi muniţie din Cugir au fost conduse de către ing. Micea Trifan (Uzina Mecanică) şi dr. ing. Nicolae Mihăilesc (Fabrica de Arme). Aceştia au fost însoţiţi de ing. Vasile Achim – director comercial la Uzina Mecanică şi Mircea Simu – inginer şef calitate la Fabrica de Arme Cugir.

ELIT

Potrivit informaţiilor, la evenimentul organizat în Asia au participat peste 400 de companii mondiale de apărare şi securitate internaţională din 50 de ţări participante și au fost amenajate 24 de pavilioane naţionale din Franţa, Germania, India, Israel, Rusia, Japonia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, Statele Unite ş.a.

„Participarea la acest eveniment în calitate de expozanţi reprezintă pentru noi un bun prilej de prezentare şi promovare a ofertei româneşti în materie de produse de apărare şi securitate, de stabilire a unor noi contacte cu potenţiali clienţi, cât şi de reluare a vechilor colaborări cu anumite firme”, a declarat directorul general de la Fabrica de Arme, Nicolae Mihăilesc, la plecarea în Thailanda. (C.P.)

Mihail David - 2020

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...