Rămâi conectat

Curier Județean

Expoziție Chinologică la Alba Iulia – Trofeul „Supreme Best in Show” cucerit de un Bichon Frise

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultima zi a Expoziției Chinologice „Alba Carolina Cup” peste 100 de proprietari de câini au intrat în competiție prezentând cele mai frumoase exemplare de Ciobănesc românesc carpatin, Ciobănesc românesc corb, Sealyham Terrier, Siberian Husky, Beagle, Golden Retriever, Bichon Frise, Rottweiler, American Staffordshire Terrier, Shih Tzu, Bulldog Francez, Cane Corso Italiano, Tosa, Bullmastiff, Copoi ardelenesc, Ogar Barzoi și alte rase a căror prezență, inedită pentru o parte dintre spectatori ,a fost extrem de apreciată.

Câștigătorul zilei – ”Best in Show” a fost un Sealyham Terrier iar marele premiu, „Supreme Best in Show”, a fost cucerit de un Bichon Frise sosit tocmai din Suedia.

Stăpânii și-au pregatit cu multă atenție patrupedele care, tunse, pieptănate și unele chiar ”coafate”, și-au asteptat cuminiți intrarea în ring pentru a demonstra juriului și spectatorilor că merită titlul pentru cel mai frumos exemplar.

De menționat prezența la eveniment a câinelui de salvare Inata, aparţinând lui Tibi Krizbai de la Salvamont Alba, ale cărui demonstrații de dresaj uimesc de fiecare dată asistența. Inata este unul dintre cei doi câini care aparţin unor persoane civile atestaţi pentru activităţi de căutare derulate de forţe MAI și primii din România autorizaţi la nivel internaţional pentru căutări de persoane dispărute în avalanşe (cel de-al doilea se numește Yan și aparține medicului veterinar albaiulian George Popa).

Mai multe imagini puteți găsi AICI

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RMGC a cerut Agenției Naționale pentru Resurse Minerale prelungirea licenței de exploatare a aurului de la Roșia Montană

Unirea Ziarul

Publicat

în

RMGC a cerut Agenției Naționale pentru Resurse Minerale prelungirea licenței de exploatare a aurului de la Roșia Montană Canadienii de la Gabriel Resources nu renunță la ideea de a exploata zăcământul minier de la Roșia Montană, chiar dacă au pierdut procesul prin care solicitau daune de peste 6 miliarde de dolari Statului Român pentru neavizarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea