// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Expoziția Chinologică Internațională Royal Crown Trophy Alba Iulia, 2018: În 28-29 iulie, campionii lătrăcioși cuceresc din nou Cetatea

Unul din cele mai mari evenimente chinologice din România se întâmplă din nou: Expoziția Chinologică Internațională Royal Crown Trophy va avea loc în zilele de 28 – 29 iulie, la Alba Iulia.

Performanțele și pedigree-ul se văd cel mai bine în ring. Aplauzele, în jurul ringului. Campioni din cele mai importante rase dau din codițe în Cetate, la Alba Iulia, la Royal Crown Trophy. Câini cu certă valoare chinologică din țări europene se întâlnesc pentru a disputa cel mai râvnit trofeu: Supreme Best In Show.

Evenimentul din acest an se bucură de patronajul Casei Regale a României, sub tutela căreia s-a înființat Asociația Chinologică din România.

Traseul de Nord, între Piața Romană și Piața Toboșarului din Cetatea Alba Carolina devine pentru doua zile locul de întâlnire al campionilor, indiferent de rasă sau talie. Evenimentul oferă șansa proprietarilor de câini de rasă, de orice dimensiune și de orice vârstă, să-și evalueze cei mai buni prieteni și să se distreze într-o atmosferă inedită, în Cealaltă Capitală.

În afara handler-ilor, la Alba Iulia sunt prezenți retaileri importanți din industria animalelor de companie, arbitri internaționali și reprezentanți ai asociațiilor chinologice din România și Europa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419