Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Experți ai OMS vor veni în România, pentru a ajuta în lupta cu valul patru al pandemiei de COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Experți ai OMS vor veni în România, pentru a ajuta în lupta cu valul patru al pandemiei de COVID-19

Experți din partea Organizației Mondiale a Sănătății vor sosi în România, pentru a ajuta autoritățile în lupta cu valul patru al pandemiei de COVID-19.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dr Dorit Nitzan, director de urgență la Biroul regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății, a subliniat faptul că Romania este o tara cu care OMS-ul are relatii foarte bune, iar faptul ca romanii nu se vaccineaza e „dureroasa”. Dr Nitzan a spus: „Incercam sa vedem ce putem face ca sa ajutam Romania. E devastatoare situatia. Primul pas o sa fie o incercare de a vaccina pe toti cei care vor sa se vaccineze. O sa facem tot ce putem. Acum incercam sa gasim medicamente ca sa le putem trimite in Romania”,a spus Nitzan, conform Flux24.

Informația a fost confirmată și de Alexandru Rafila.

”Da, am informații în acest sens. Am discutat cu directorul general al OMS și el și-a exprimat îngrijorarea față de situația din România.

În ceea ce privește vaccinarea, mâine va avea loc o teleconferință a celor de la INSP cu experții de la OMS.”, a spus Rafila, la Antena 3.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea