Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Experimentatul Ciprian Selagea a renunțat la Unirea Alba Iulia! Fetița și Al. Giurgiu continuă în “alb-negru”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Experimentatul mijlocaș albaiulian Ciprian Selagea a anunțat că nu mai continuă la Unirea Alba Iulia, luându-și în această săptămână “rămas bun” în vestiar de la coechipieri și staff-ul tehnic.

Renunțarea fotbalistului în vârstă de 31 de ani, produs 100 la sută al clubului din Cetatea Marii Uniri, este o lovitură grea pentru efectivul divizionarei terțe, și așa răvășit de numeroase plecări cauzate de problemele financiare. Descoperit, la fel ca Gicu Grozav, de regretatul antrenor Neluțu Popa acesta a promovat în 2009 în Liga 1 cu “alb-negrii”, s-a întors în 2016 la echipa din orașul natal și în majoritatea perioadei în cauză a purtat banderola de căpitan, fiind un jucător exponențial, care însă a preferat să-și întrerupă activitatea, fiind implicat și în proiectul Optimum Alba Iulia. N-ar fi exclusă o răzgândire de ultim moment și să rămână, totuși!, cu o revenire peste câteva etape/

Am înțeles că nu și-a definitivat încă o poziție clară. Selagea este implicat în activitatea de la Optimum Alba Iulia, nu știm ce va decide până la urmă, dar îi respectăm decizia, întrucât și-a făcut cu prisosință datoria la Unirea. Acestea sunt circumstanțele. Sperăm ca în două zile să reușim să finalizăm anumite transferuri”, a punctat antrenorul Valentin Sinescu.

În aceeași situație cu Selagea, respectiv la final de contract, cu restanțe contractuale și în postura de a semna o nouă înțelegere, sunt și alți doi jucători de marcă ai Uniri, Alexandru Giurgiu și Răzvan Fetița. Cei doi au optat însă pentru a rămâne și în sezonul viitor la echipa albaiuliană, deși au avut numeroase oferte, atât din Alba (CS Ocna Mureș și Metalurgistul Cugir), cât și din Hunedoara și Bihor.

Rămân și în aceste condiții precare. Deși au fost propuneri în această vară, prefer să stau la Alba Iulia, este mult mai bine din punct de vedere al programului, fiind angrenat și în alte activități”, a spus Alexandru Giurgiu, căpitanul unirist în primăvara trecută.

Știu cum stau lucrurile, dar rămân la Unirea și în campionatul viitor. Am avut diverse oferte, însă nu mai doresc să plec. Am înțeles că până în jurul datei de 15 octombrie situația se va îmbunătăți”, a declarat atacantul Răzvan Fetița.

Oficialii albaiulieni încearcă să găsească soluții pe ultima sută de metri în privința transferurilor, după ce au picat pistele Căt. Tineiu și Ad. Câmpean (ex-CSC Șelimbăr, au fost la Performanța Ighiu) și perspectiva înregimentării unui atacant de la Corona Brașov.

S-a rezolvat aducerea unui nou portar Alpar Bartok (20 ani, SCM Bacău, via Csikszereda Miercurea Ciuc), astfel că s-a izbutit acoperirea acestui capitol. Ultimele noutăți sunt Sg. Tineiu (Hermanstadt 2) și Cl. Morariu (FC Avrig).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea