Rămâi conectat

Sport

Ex-uniristul Radu Andone şi-a găsit echipă! Antrenorul aiudean revine la Transalpina Şugag, Ioan Marcu preia Energia Săsciori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Antrenorul aiudean Radu Andone, fost în toamnă pe banca tehnică a divizionarei terţe AFC Unirea 1924 Alba Iulia revine după şase luni la Transalpina Şugag, echipă clasată pe poziţia a treia la finele turului în Liga a IV-a. Fostul „principal” al Transalpinei, Ioan Marcu va prelua Energia Săsciori.

După ce Ştefan Fogoroşi a părăsit Dalia Sport Daia Română, această revenire reprezintă o altă mutare importantă în arealul celui de-al 4-lea eşalon.

Negocierile ce durat de câteva săptămâni s-au încheiat favorabil în cursul acestei săptămâni, când ex-uniristul a şi condus primul antrenament al noii şi totodată vechii sale formaţii, înlocuindu-l pe Ioan Marcu, antrenorul din prima parte a campionatului, care va pleca antrenor la Energia Săsciori. „Noi am înţeles când a vrut să plece la Unirea Alba Iulia, iar acum am decis să reluăm colaborarea. Cu Ioan Marcu am rămas în relaţii foarte bune. Jucătorii au fost încântaţi de revenirea lui Radu Andone, am stabilit de comun acord, mai ales că Radu era liber în această perioadă. Obiectivul nostru este să ne clasăm cât mai sus, chiar pe podium dacă se poate”, a declarat Ioan Budin, oficialul Transalpinei Şugag.

Radu Andone revine la Şugag, după şase luni, ultima partidă în care a activat la Transalpina fiind finala Cupei României, faza judeţeană, de la Ocna Mureş, cu Viitorul Sântimbru, scor 0-1.

După ce a încheiat turul în eşalonul terţ pe poziţia a 12-a în Seria a 4-a, Radu Andone a fost substituit de Adorian Himcinschi la AFC Unirea 1924 Alba Iulia, refuzând o altă colaborare, deşi i s-a propus să rămână în cadrul clubului.

Este o iarnă importantă pentru tehnicianul în vârstă de 37 de ani, care ca şi jucător a rămas la Sportul Livezile, deşi a avut o ofertă clară de a pleca la Voinţa Stremţ.

Primul joc în care va sta pe banca tehnică a formaţiei de pe Valea Frumoasei se va disputa duminică, pe „Pielarul”, meciul amical Transalpina Şugag – Dalia Sport Daia Română.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea