Rămâi conectat

Sport

Eveniment de marcă în „Alba Blaj” Arena: România, meciuri în Golden League 2024, cu Azerbaidjan și Suedia, la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eveniment de marcă în „Alba Blaj” Arena: România, meciuri în Golden League 2024, cu Azerbaidjan și Suedia, la volei feminin, vineri și duminică

Sala Polivalentă „Alba Blaj” Arena va găzdui în weekend cel mai important eveniment de la inaugurare, un regal voleibalistic cu reprezentativa feminină a României, care va întâlni Azarbaidjan și Suedia. Vor fi primele meciuri internaționale la nivel de naționale ce se vor desfășura în „Mica Romă”!

Naționala de volei feminin a României va evolua pentru prima dată la Blaj, în acest weekend, când Alba Blaj Arena va găzdui al doilea turneu CEV Volleyball European Golden League 2024! Alături de România, la turneul de la Blaj vor mai evolua Azerbaidjan și Suedia! Meciurile vor avea loc vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 16:30, iar intrarea este liberă.

Suedeza Isabelle Haak este una dintre cele mai bune jucătoare din lume, MVP-ul Ligii Campionilor, trofeul pe care l-a câștigat în acest an cu Conegliano.

Programul este următorul: *vineri, 24 mai, România – Azerbaidjan; *sâmbătă, 25 mai, Suedia – Azerbaidjan; *duminică, 26 mai, România – Suedia. Toate cele trei echipe au o victorie și o înfrângere înregistrate în primele turnee. România a învins Austria (3-0), dar a pierdut cu Cehia (1-3), Suedia a trecut de Spania (3-2), dar a cedat cu Belgia (0-3), iar Azerbaidjan a avut câștig de cauză contra Croației (3-0) și a fost învinsă de Slovacia (1-3).

Reprezentativa „tricoloră” are foarte multe jucătoare accidentate, cum ar fi Adelina Ungureanu, Arian Pîrv, Iuna Zadorojnai, Eliza Inneh Varga, Raisa Ioan, Sorina Miclăuș sau Denisa Ionescu. În efectivul pregătit de spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez sunt voleibaliste care au evoluat la Volei Alba Blaj, cum ar fi Iarina Axinte sau Daiana Roman, dar și jucătoare care în sezonul viitor vor îmbrăca echipamentul vicecampioanei.

Foto: Federația Română de Volei și Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Duminică, ACSM Codlea – CIL Blaj, prima manșă a barajului de promovare în Liga 3

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, ACSM Codlea – CIL Blaj, prima manșă a barajului de promovare în Liga 3 ACSM Codlea (Brașov) și CIL Blaj (Alba) se înfruntă duminică, la ora 18.00, în prima manșă a barajului de promovare în Liga 3, returul fiind prevăzut peste o săptămână în „Mica Romă”. Comparativ cu precedentele două sezoane, când CSU Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea