Rămâi conectat

Actualitate

Evadatul din arestul IPJ Cluj s-a ascuns în cabana familiei Bișboacă din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Unul dintre cei patru bărbați evadați din arestul IPJ Cluj a fost capturat de polițiștii din Alba și Cluj în casa de vacanță a familiei Bișboacă, aflată la 5 kilometri de centrul municipiului Alba Iulia.

evadat01La câteva ore de la intervenţia poliţiei, Corneliu Bişboacă, fiul proprietarului a mers să dea de mâncare celor doi câini care ”păzesc” proprietatea. Corneliu Bişboacă a admis că ştie despre intervenţia poliţiei, dar a spus ca nu are nicio legătura cu evadatul. Tatăl acestuia este instructor auto în Alba Iulia, potrivit adevarul.ro.

Alexandru Bartuş, în vârstă de 32 de ani, este ultimul evadat capturat de polițiști. Acesta și-a schimbat înfățișarea: s-a vopsit blond și și-a tăiat barba.

El urmează să fie adus la Cluj-Napoca, unde va fi audiat de un procuror şi apoi dus din nou în arestul Poliţiei.

Citeşte şi: FOTO/VIDEO: Evadat din arestul poliției Cluj, capturat de polițiștii din Alba Iulia

În 17 ianuarie, Alexandru Bartuş a evadat, împreună cu alţi trei bărbaţi, din arestul Poliţiei Judeţene Cluj, profitând de neatenţia agenţilor de serviciu. Cei patru au reuşit să fugă dintr-un spaţiu destinat activităţilor sportive, prevăzut deasupra cu un grilaj din fier, pe care deţinuţii l-ar fi îndepărtat pentru că nu era prins bine.

Alexandru Cristian Bartuş era arestat preventiv pentru furt calificat, dar surse din Poliţiei spuneau că Bartuş are mai multe mandate de arestare emise pe teritoriul Franţei, pentru o tâlhărie urmată de moartea victimei şi pentru mai multe infracţiuni de furt, însă Poliţia Română nu a putut să îl extrădeze întrucât nu exista un mandat european sau internaţional emis pe numele său.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea