Europarlamentarul Monica Macovei vine, luni, la Blaj

Monica Luisa MACOVEIDesemnată „Europarlamentarul anului ” în 2012 pentru justiţie şi libertăţi civile, Monica Macovei vine luni, 27 ianuarie, la Blaj. Ea va participa, începând cu ora 17.00 la o dezbatere publică despre valori europene, statul de drept şi activitatea sa în Parlamentul European.

Europarlamentarul Monica Macovei s-a clasat în 2012 pe primul loc dintre cei 754 de eurodeputaţi, având 35 de rapoarte votate în plen.

ELIT

Este membru în trei comisii cheie din Parlamentul European : Comisia pentru control bugetar, Comisia pentru justiţie, libertăţi civile şi afaceri interne şi Comisia specială pentru crima organizată, corupţie şi spălare de bani.

Gazda evenimentului ce se va desfăşura în sala mare a Primăriei Municipiului Blaj va fi primarul Gheoghe Valentin Rotar iar discuţia va fi moderată de jurnalistul Ion Moldovan.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Victor Negrescu a solicitat Casei Istoriei Europene să includă în expozițiile sale autori și creatori români

În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Cultură și Educație din Parlamentul European, eurodeputatul Victor Negrescu a transmis o solicitare… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

19 Comentarii

Lex 24 ianuarie 2014 at 16:34

Aceasta securista a facut cel mai mult rau Romaniei in UE.
Luni, 27 ianuarie 2014, pentru Blaj va fi o zi trista deoarece dupa 25 de ani se intorc securistii in oras. Rusine!!!

Horea 24 ianuarie 2014 at 17:29

@Lex

„Europarlamentarul Monica Macovei s-a clasat în 2012 pe primul loc dintre cei 754 de eurodeputaţi, având 35 de rapoarte votate în plen.”

Chiar nu-ti spune nimic cele de mai sus?

Si apoi,securistii nu trebuie sa se intoarca in … oras. Ei, din pacate, sunt inca peste tot.

Bail Request 25 ianuarie 2014 at 9:45

„Europarlamentarul Monica Macovei vine, luni, la Blaj”

Horică, eu cred ca, europarlamentarii sunt votaţi şi aleşi în ţara de origini şi trimişi la Bruxelles pt. a apăra în primul râmd, interesele ţarii din care provin şi abia în al doile rand, sau în următoarele, să producă rapoarte care să fie votate în plen. Ori, este deja ştiut că M. Macovei nu a făcut altceva în Parlamentul European -, „in primul rand” – decât să denigreze din plin, cu multă rautate şi patimă, ţara care a trimis-o acolo, România.
In altă ordine de idei, în gândirea populară se spune că atunci când cântă cucuveaua, “ e de rău”. Stiindu-se că M. Macovei este asimilată între români cu această pasăre prevestitoare de rău, mă întreb, – cu ce or fi păcătuit blăjenii (oameni buni, de altfel) ca să se abată răul şi asupra lor ?

Horea 25 ianuarie 2014 at 13:24

@Bail Request

Eu de fapt puneam ceva intrebari lui „Lex” si lui „colonelu’gogu”.
Nu-i chiar atat de grav ca ei arunca cu „prastia” si, apoi, nu-i mai intereseaza rezultatul tintiri.

Iata, si nu-i bai, ca altcineva (Bail Request) le face un serviciu si raspunde in locul lor.

Deci:
– daca-i vorba de denigrare, intai trebuie sa ne referim la Laslo Tokes (daca bine scriu) si abia apoi la altii.
– cucuveaua, in realitate, e o pasare foarte sensibila. Ea canta doar in zona de domiciliu si n-are nici un gand „prevestitor”.
– de ce nu se scrie, pe aici, nimic rau despre Gheoghe Valentin Rotar? Ca doar el e cel care primeste … „bufnita”?!

Blajeanul 25 ianuarie 2014 at 18:40

De Rotar sa u nte legi!
E primarul nostru cu care ne mandrim.

Bail Request 26 ianuarie 2014 at 8:00

E clar Horică, tu ţii cu cucuveaua ! Văd că-i cunoşti chiar şi gândurile (“neprevestitoare” !!) şi cât de sensibilă e ! Spre binele tău insă, dacă ai superstiţii, îţi recomand să fi circumspect dacă o vei auzi căntănd ! Si spre dezamăgirea ta, M. Macovei tot cucuvea rămâne !

Horea 26 ianuarie 2014 at 12:42

@Bail Request

Cand vorbeam de „sensibilitate”, ma refeream chiar la vietuitoarea cu numele de cucuvea. Studiul pasarilor era un hobby al copilariei mele.

Nu cred deci nici in „prevestirea” lor, nici a pisicilor negre, nici a cifrei 13, nici …

N-am nici o dezamagire in ceea ce o priveste pe Macovei. Nu prea cred in promisiunile politicienilor indiferent din ce partid fac parte. Toti sufera transformari neomenesti cand ajung la putere.

nc 24 ianuarie 2014 at 17:08

Cantecul perves al cucuvelei pedeliste va ajunge sa spurce Blajul !

Costel* 24 ianuarie 2014 at 19:07

Mare pacat ca doamna europarlamentara nu vine si la Aiud pentru o intalnire de gradul zero cu ministreasa suflatoare Oana Badea de Pagida.

colonelu' gogu 24 ianuarie 2014 at 19:45

matracuca este fiica fostului sef al securitatii din jud giurgiu, o betiva care batea anchetatii in arest. a participat si la reprimarea „pietii universitatii”.

„s-a clasat în 2012 pe primul loc ” imi spune cat de mult rau a facut Romaniei aceasta securista.

Horea 25 ianuarie 2014 at 10:16

@colonelu’ gogu

1. Se zice ca nu trebuie sa judecam urmasii (copiii) in functie de comportarea sau de faptele parintilor.
2. Cum mai omule sa bata o FEMEIE „anchetatii in arest”?
3. A aminti , in Parlamentul European, despre „invartelile” unor politicieni in justitie, zici ca e un rau pentru Romania?
4. A participat la reprimarea “pietii universitatii”? Pai atunci n-ar fi iesit din tagma sau cercul protectionist al lui Iliescu. Ar fi ramas sub aripa sa pesedista.

Bail Request 25 ianuarie 2014 at 9:51

@ Adm. Tocmai am postat un comentariu, sper sa apara, multumesc !

horea din albac 25 ianuarie 2014 at 13:40

da mai du-te bai horea si te pisa ca esti palid cu betiva asta pedelista a ta cu tot!!!

Horea 25 ianuarie 2014 at 15:14

@horea din albac

„da mai du-te” tu, mai intai pe la scoala (e suficienta si aceea din Albac) si abia apoi vom mai vorbi!

un bautor de apa plata 25 ianuarie 2014 at 15:05

Niciodata Tokes nu a zis nimic rau despre Ungaria – de parca acolo toate lucrurile merg struna ! Si bineanteles ca nu e asa ! Si acolo e saracie, a scazut nivelul de trai, sunt xenofobi, antisemiti, parlamentari „nebunatici” cu propuneri idem, etc. Da in massmedia lor, a UE, sau a noastra nu se aude nimic despre asa ceva . In schimb in Romanica noastra, datorita unor oameni ca Tokes si Monica Macovei sunt „evidentiate” fapte si evenimente care nu au avut loc niciodata ! Si bineanteles toate negative, adevarate minciuni, cu urmari deosebit de grave pt Romania, nu numai pt unul sau altul dintre „combatantii politici” romani. Si acest specimen vine sa ceara sprijin pt o realegere in PE ? SA POFTEASCA ! O ASTEPTAM !!!!!

Katy 26 ianuarie 2014 at 20:47

Nici o grija.
Nu-i trebuie voturi de la blajeni.

@katy 27 ianuarie 2014 at 11:31

Serios Katyusa ? Da` atunci la ce mai vine ? Numai sa se „afle in treaba” – par egzemplu – asa ca tine ???!

drona 27 ianuarie 2014 at 12:01

V-ati ambalat cu totii deageaba. Despre activitatea ei stiti doar de la televiziunile care sunt deja acaparate. Nimeni nu a putut sa spuna ceva concret, doar barfe. Reveniti la obiect si atunci se poate discuta. Vad ca s-a trezit din lunga si obositoarea betie domn colonel si atras un sughit de care toti fac mosto. Stai ma in crasma si fa ce sti mai bine.

drona de drona 27 ianuarie 2014 at 13:50

Nu mai spune „telectuale”.Da’ care sunt meritele cucoanei,altele decat cele prezentate de televiziuni?Cine se ambala,ba drona?Oi’ fi si tu vreo „marca” si ….sti tu ceva.Da nu tine-n tine,ba drona.Zine,drono si noua,ce sti tu de cucoana.Da’ asa obiectiv,nu cu barfe.P.S.”Mosto” se face,in general de toti cu limbaj de pulitruc.In special,tine si la frieri.Tu….ce zici?Te incadrezi?”Mosto” sau ce?P.S.S.Cand vrei sa „mai vorbim”nu te semna cu „drona”.Te „miros”baietii.Zi si tu ceva de genu’ „pup basul”,”sunt pulitruc si nimic nu stiu”,”basul e viata”….Atunci poate „vorbim”,drono.

Comentariile sunt oprite