Ziarul Unirea

EUROPARLAMENTARE 2014 | “Omul Marilor Indemnizaţii” prinde viteză pe autostrada minciunii!

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Florin Roman, candidatul PNL la europarlamentare, a câştigat de la stat, potrivit presei, 187.754 euro net/an, cât ar câştiga un om simplu într-o viaţă. Unui salariat de la stat, care are un salariu lunar de 1.500 de lei, i-ar trebui aproape 40 de ani pentru a ajunge la acest câştig

Să greşeşti e omeneşte, dar să perseverezi în greşeală e… mitomanie! Prin urmare, om fiind, Florin Roman este supus greşelii. Multor greşeli. În unele dintre ele, deşi i s-a pus oglinda în faţă, perseverează diabolic! Gol, candidatul Florin Roman încearcă să se “îmbrace” cu proiectele altora. Nu contează ale cui, proiecte să fie şi să se poată lăuda cu ele. Aşa că, nu e de mirare că a fost “gratulat” de un prezumtiv aliat din PDL (n.n. Sorin Bumb) cu apelativul “Omul Marilor Gogoşi”. Gogoaşa cea mai mare este cea conform căreia el este părintele Auto­străzii Sebeş-Turda. Profitând de faptul că oamenii simpli, neimplicaţi în treburile administraţiei, nu ştiu cine, din ce funcţie, ce poate face, Florin Roman perseverează diabolic în minciună. Din poziţia sa de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, candidatul Roman nu are nici o putere, nici o influenţă la Ministerul Transporturilor, la Departamentul Marilor Proiecte ori la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. Neavând nici o influenţă (deşi se aude că ar fi dorit să părăsească fotoliul de vicepreşedinte pentru unul mai bine remunerat la Autoritatea de Supraveghere Financiară, acolo unde Radu Ruşanu şi alţi colegi de-ai lui PNL-işti realizau venituri de la stat de 60.000 euro/lună), nu avea cum să propună, decum să contribuie în vreun fel la luarea deciziei de construcţie a Autostrăzii Sebeş-Turda. Cu toate acestea, nu a ezitat şi nu ezită să mintă cu nonşalanţă oamenii. Adică pe cei cărora le cere încrederea şi votul. Dacă e să vorbim despre merite, despre idei, atunci ele îi revin lui Dan Şova, Guvernului PSD şi celor care au muncit sau au avut ori au în continuare o cât de mică legătură cu proiectul respectiv. Contează? Nu, pentru că Roman mizează pe naivitatea oamenilor. Deşi a fost pus la punct de mai multe ori, el continuă să spună că ideea Autostrăzii Sebeş-Turda îi aparţine. E şmecherie sau mitomanie? Că Florin Roman minte precum păşeşte se poate vedea şi din analiza celorlalte aşa-zise proiecte ale sale:
1. Nod rutier pentru legarea directă a Cugirului la Autostrada Orăştie-Sibiu – NEREALIZAT;
2. Alba Iulia Capitală Culturală Europeană – NEREALIZAT;
3. Primul Ghiozdan – votat în unanimitate de consilierii judeţeni ai tuturor partidelor, inclusiv ai PSD, reprezentate în Consiliul Judeţean Alba şi finanţat din bugetul public al judeţului Alba;
4. Rotunjirea până la… plesnire a bugetului propriu, cu câştiguri salariale de aproape 70.000 lei brut lunar, bani de la stat, în cei 4 ani pe care, contrar reclamei pe care şi-o face, nu i-a petrecut la Alba Iulia, ci la Bucureşti – REALIZAT!
faximil roman1După cum vedem, candidatul PNL Florin Roman pozează în luptătorul neînfricat pentru binele obştii, al naţiei, ba chiar al omenirii! El ştie totul, el face totul, doar el se descurcă. Din cele de mai sus ne dăm seama însă că se descurcă doar atunci când este în joc binele propriu. Acum, Roman vă cere votul. Este el competent să facă ceva pentru binele dumneavoastră la Bruxelles? Ce calificare are? Ce experienţă are? Să fim serioşi, doar cea privind umflarea conturilor personale! Leafa de la Consiliul Judeţean Alba nu este nici pe departe comparabilă cu câştigurile din anii petrecuţi la Bucureşti, iar şanse să mai „mulgă” bugetele unor instituţii, aşa cum a făcut-o atunci, nu mai sunt. Să-ţi câştigi banii în mod cu adevărat liberal, adică dintr-o afacere, în mediul privat, nu-i la îndemâna oricui, aşa că domnul Roman a găsit o cale mai uşoară, după cum s-a obişnuit, vrea să fie europarlamentar cu leafă de mii de euro/lună.
Depinde de dumneavoastră dacă vă lăsaţi păcăliţi sau nu de Florin Roman!

ELIT

Corneliu MUREŞAN,
preşedintele TSD Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Senatorul PSD Călin Matieș: „Doliu național: a trecut în Senat legea vânzării ultimelor bucăți de România !”

Când o țară a trecut deja la vânzarea pământurilor arabile, ce mai trebuie să facem ca să trezim conștiința adormită… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

26 Comentarii

Costel* 30 aprilie 2014 at 13:25

Domnul Florin Roman este peste tot si e destept foc.
1. A fost la campionatul mondial de fotbal din America numai dumnealui stie cum dar atunci era ziarist …
2. A rebilitat parcul Custozza in varianta antica …
3. A construit bazine olimpice, sali polivalente si cinematografe bio …
4. A construit 773 de km de drumuri judetene iar in panta pentru fluidizarea traficului DJ-urile sunt cu trei benzi … a mai ramas un rahat de DJ de reabilitat de la Ivanis la Mogos dar asta cum am spus nu mai conteaza mogosenii care circula pe varinta Galda pot folosi caruta sau elicopterul.
5. De o vreme construieste sute de km de autostrazi pe toate panourile din Alba Iulia pe care sta atarnat ca un milog.
Propunem sa fie incastrat in laptopul dumnelui cel fermecat si sa fie depus la Muzeul Unirii in sala unde sunt expune obiectele de patrimoniu necatalogate inca.

N 30 aprilie 2014 at 14:38

Asa Costele tata zii de mama, zii de sfinti, zii de dulce, numa zii. Si dup-aia sa vii la sediu, ori la mine, ori la Darzu, ori la Jidveian, sa te rasplatim pentru postarile pe care le faci.
Vezi sa nu uiti nici de PD-L-isti, ca asa te-am invatat, bine?

Costel* 30 aprilie 2014 at 17:09

@ N, bine …

niculaie 1 mai 2014 at 16:08

Cine il voteaza pe Roman face P.I.p.I pe PSD si pe camarila lor de postaci!

alin pana 1 mai 2014 at 16:13

VOTEZ ROMAN ca sa ma Pi.s pe Darzu!

horatiu 30 aprilie 2014 at 13:26

asta e piticu atomic bun de nimic cu gura mare si bani multi din impozitul meu si al tau si al tau.nu al alora ce il pupa in fund ,ca deh eia traiesc bine mersi.sarutari liberale.primul roman ajuns vicepresedinte la un program la care nu are nici o implicare.minciuni peste minciuni.mi scarba de tine si proectele tale ,,realizate..

Costel* 30 aprilie 2014 at 15:50

Tanar politician,
Copil fain nume de floare
Si prenume de Roman
Restul unde este oare ???

@ Costel* 30 aprilie 2014 at 16:55

Acesta sunt eu Florin,
***
*
” Astazi va sunt devotat,
Va respect s-ajung in UE.
Si maine ca deputat,
Multumesc si va dau M.U.I.E”.

@costel 1 mai 2014 at 16:05

Ultilmul cuvant din „poezie” o sa ia PSD la europarlamentare si una dubla la toamna!

dinu 30 aprilie 2014 at 13:45

asta are c*ie mari! Nu prea are nimeni tupeu sa se dea la mincinos.

Nae 30 aprilie 2014 at 15:07

Daca articolul-pamflet de mai sus :

1. ar fi scris de cine-l semneaza;
2.n-ar avea legatura cu psd-ul,
3.sumele precizate sunt reale
as raspunde :

1.cine-i tipul?
2.poate ar fi credibil, dar asa prietenii baronetului, lui ghita, voiculescu &co. – ce lectii pot sa ne dea?
3. prefer sa trimitem la Bruxel un om umblat in lume si care poate sa vorbeasca de la egal la egal cu strainii, ca totusi nu suntem ultimii oameni.

@ Nae 30 aprilie 2014 at 15:38

Dumneavoastra as spus un mare adevar. Domnul Florin este un om umblat, umbla si pe la Rotary club !

ardelean 30 aprilie 2014 at 15:26

Eu constat ca in Romania ultimilor ani sa inventat un nou concurs , care fura cel mai mult de la cetateni . Oare premiul in ce consta?

Logos 30 aprilie 2014 at 18:55

Un mandat de europarlamentar! Sa fure la nivel european!
Acesta e nivelul clasei noastre politice!
Din pacate, doar acest tip de oameni se promoveaza!
Florin Roman e platit pentru atributele sale coercitive exercitate asupra oamenilor pe care ar trebui sa-i reprezinte si sa-i respecte.

Teodor Atanasiu a dispus excluderea Angelicai Mocan din P.N.L. ca rasplata ca l-a ajutat sa devina senator, dar promoveaza doar bocanci !!!!
Se poarta barbatii de stat care agreseaza femei! Sa nu credeti ca ceea ce face Basescu, nu fac si ceilalti! Fac!!!!
Remarcabi!

teo 30 aprilie 2014 at 16:16

Capusa mare Roman asta! Frate ce de bani a supt!!!!

cameleonul 30 aprilie 2014 at 20:59

Si totusi… eu cu cine votez? Mi-ar fi placut sa existe si votul in alb! Dar in atare conditii ,chiar nu am cui da votul meu. Deunazi, la intrare in Cluj N. te intampina un panou mare cat casa pe care scria cu rosu ca cocosu’: ,, Am inaugurat 265 de km de autostrada”! Unde ? Pe Luna? Pe Marte? Dupa vreo saptamana a disparut mamutul ! L-o fi dus la REMAT ca acolo valora ceva. No, da’ chiar m-am saturat de minciuna!!! Pana cand sa mai inghitim gogosi rancede?

Sularia 30 aprilie 2014 at 23:21

Asta cu articolul e mai tare ca un paparatzzi! Are date,poze. E de urmarit,pacat ca e in politica.

tilica 1 mai 2014 at 9:40

Roman, lasa-ne lasa-ne!!!!

ion.ion 1 mai 2014 at 16:15

VOTEZ CU ROMAN!

Ghita 2 mai 2014 at 13:37

Si eu constat cu tristete ca JIGODIILE, au mare trecere in Partidul PeNaL!

CRISTINA 4 mai 2014 at 0:21

Mai lasati-ma mai postacilor de serviciu, va pierdeti timpul certandu-va aici, toate partidele sunt la fel! Ia votati voi un INDEPENDENT daca vreti sa mearga tara bine!

El Barto 4 mai 2014 at 23:14

PNL, PSD, UDMR, sunteti toti niste GUNOAIE! Si asa o sa fie cat o sa mai existe statul asta roman.Grupari de milogi care se chinuie sa ajunga la asa-zisa putere si multimea de atarnache care nici bani de tigari nu are dar stie ca-i place anumita culoare politica.Ba prostanilor, e 2014, trezirea! O sa muriti sclavi si asta va doresc.

El Barto 4 mai 2014 at 23:15

Si ma refer la toate partidele, nu doar cele enumerate mai sus…sa nu se inteleaga cumva ca i-as tine partea vreunui infect…

MariusC 4 mai 2014 at 23:24

Cat de tristi sunteti :))

Ghita Grosu 6 mai 2014 at 0:28

Pai mai Ciucurele, te plangeai cand te duceam in Observator ca esti amarastean si traiesti din leafa de i-si faceau fetele mila de tine si faceau reducere.Dute mane si dale diferenta daca vrei voturi k altfel nu pupi 5 % in judet si te rupe Cacarau cu bataia si te scoate si Dumitrel din schema.

adrian d 6 mai 2014 at 11:48

Roman e lucru slab… toata lumea stie asta… nu mai trebuie atata bataie de cap pentru a o dovedi… este pur si simplu evident

Comentariile sunt oprite