Emoționant! Comisarul Traian Berbeceanu, din arestul IPJ Alba: Indiferent de riscuri voi lupta până la capăt!

Cuvintele scrise în acest weekend de comisarul Traian Berbeceanu, fostul șef al BCCO Alba Iulia, aflat în arestul IPJ Alba, reconfirmă determinarea acestuia de a merge „până la capăt”.

Polițistul anului 2007 susține că dosarul său este unul  “fabricat” și îi asigură pe toți, susținători și “călăi” deopotrivă, că va lupta până la capăt.

ELIT

Scrisoarea lui Traian Berbeceanu a fost prezentată în ediția deastăzi a emisiunii “100 de minute”, difuzată de Antena 3.

 

Mihail David - 2020

“Cine conduce România?

Cine conduce această ţară în care un ofiţer superior al Poliţiei Române este reţinut şi arestat nevinovat?… această ţară în care familia îmi este umilită şi hărţuită zi de zi?… această ţară în care o echipă de elită a Poliţiei Române este “pusă la zid” pentru singurul motiv că au servit cu abnegaţie şi sacrificii deosebite, o societate aproape inertă?

Stau după gratii în baza unui dosar “fabricat”, în baza unor vinovăţii inventate!

Sunt luat de lângă familia mea minunată, pentru simplul fapt că nu am acceptat să tac, că nu am vrut să fiu “unul de-al lor”!

Sunt ţinut departe de echipa mea de profesionişti desăvârşiţi, pentru vina de a fi uniţi, puternici, neînduplecaţi… pentru că avem notorietate şi autoritate!

În România zilelor noastre, NOTORIETATEA şi AUTORITATEA au fost transformate din virtuţi, în temeiuri de arestare!

Nu mă mai interesează nicio sentinţă, în aceste momente cumplite!… singurul VERDICT care mă poate afecta este acela dat de oamenii pe care i-am servit 20 de ani, de colegii şi familia mea, de societatea civilă… iar dacă aceştia au hotărât să mă condamne mă supun necondiţionat, mă resemnez… dar atunci când scap de aici îmi izgonesc copilul într-o ţară normală! Măcar el să trăiască liniştit!

Iar dacă cei care contează pentru mine au încredere şi mă susţin, indiferent de riscuri şi greutăţi mă voi lupta până la capăt.

 

Din Arestul IPJ Alba, vă salut cu drag!

03.11.2013 cms.şef Traian Berbeceanu”

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

4 Comentarii

ioan 4 noiembrie 2013 at 18:57

NU TE LASAM ! TE VOM SUSTINE PANA LA CAPAT! TOTI MAI STIM CATE CEVA DIN ACEST JUDET ALBA!

SS 4 noiembrie 2013 at 18:59

Indiferent de ce va fi… voi asculta ILEGAL telefoane pana la capat !

! 4 noiembrie 2013 at 19:02

Cum adfica din arestul IPJ Alba cand el a fost transferat in arestul IGPR din Bucuresti ? mai documentati-va…

NET 4 noiembrie 2013 at 20:29

Interesant: de ce numai pe ANTENA 3(Robert Wagner).Ce legatura exista intre acestia si comisar?Asteptam si reactia procurorilor ,stim ca deocamdata nu se pot pune pe taraba date despre ancheta, dar oare este atat de cinstit doar comisarul?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...