Elevul Mihai Satnoianu de la Colegiul Tehnic Ion D. Lăzărescu Cugir – locul II la Olimpiada Tehnică județeană

Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir înregistrează în fiecare an, rezultate cu care instituția de învățământ de la poalele Drăganei se mândrește. Printre elevii înscriși în concursul Olimpiadei Tehnice județene s-a aflat și elevul Mihai Satnoianu, din clasa a XII-a la specializarea ,,Tehnician operator tehnică de calcul, domeniul Electronică și automatizări”.

Acesta a obținut locul al II-lea, evidențiindu-se atât la proba teoretică, unde a fost pregătit de către profesoara  Liliana Dache, cât și la proba practică și de laborator, pregătit fiind de către profesorul  Florin Adrian Toma.

Pasionat de electronică, Mihai Satnoianu a făcut parte anul trecut din echipa ,,Ion D. Lăzărescu Electronics” cu care colegiul a participat la Concursul Național de Robotică ,,First Tech Challenge” și care, după cum se știe, a obținut locul nouă la faza națională.

,,Acum mă pregătesc pentru bacalaureat, dar cu siguranță voi alege să urmez o facultate în domeniul electric sau electronic”, ne-a împărtășit olimpicul cugirean.

De reamintit că tot la Olimpiada tehnică județeană desfășurată la finele lunii februarie a.c, alți doi elevi, din clasa a XI-a A, a colegiului I.D. Lăzărescu (Cătălin Alb și Adrian Gorea, au obținut locul I, respectiv locul II, la specialitatea ,,Tehnician proiectant CAD”.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...