Rămâi conectat

Curier Județean

Elevul Mihai Satnoianu de la Colegiul Tehnic Ion D. Lăzărescu Cugir – locul II la Olimpiada Tehnică județeană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir înregistrează în fiecare an, rezultate cu care instituția de învățământ de la poalele Drăganei se mândrește. Printre elevii înscriși în concursul Olimpiadei Tehnice județene s-a aflat și elevul Mihai Satnoianu, din clasa a XII-a la specializarea ,,Tehnician operator tehnică de calcul, domeniul Electronică și automatizări”.

Acesta a obținut locul al II-lea, evidențiindu-se atât la proba teoretică, unde a fost pregătit de către profesoara  Liliana Dache, cât și la proba practică și de laborator, pregătit fiind de către profesorul  Florin Adrian Toma.

Pasionat de electronică, Mihai Satnoianu a făcut parte anul trecut din echipa ,,Ion D. Lăzărescu Electronics” cu care colegiul a participat la Concursul Național de Robotică ,,First Tech Challenge” și care, după cum se știe, a obținut locul nouă la faza națională.

,,Acum mă pregătesc pentru bacalaureat, dar cu siguranță voi alege să urmez o facultate în domeniul electric sau electronic”, ne-a împărtășit olimpicul cugirean.

De reamintit că tot la Olimpiada tehnică județeană desfășurată la finele lunii februarie a.c, alți doi elevi, din clasa a XI-a A, a colegiului I.D. Lăzărescu (Cătălin Alb și Adrian Gorea, au obținut locul I, respectiv locul II, la specialitatea ,,Tehnician proiectant CAD”.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea