Elevii de la „HCC” ar putea da soluţii lumii la problemele migraţiei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Clubul de dezbateri al Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia, coordonat de profesoarele Mihaela Zisu şi Ioana Goţia, organizează azi, 13 decembrie 2010, de la ora 15.00, în sala multimedia a colegiului, o dezbatere publică pe moţiunea „Naţiunile lumii ar trebui să mărească protecţia socială şi economică a persoanelor care migrează”, ne-a informat prof. Rodica Băruţă, directorul adjunct al celui mai bun liceu transilvan. Dezbaterea face parte dintr-un proiect internaţional la care participă 242 de şcoli din întreaga lume, prin această activitate apelându-se la creativitatea elevilor pentru a propune soluţii viabile unei probleme de importanţă globală – migraţia. Eseul care asigură înscrierea în acest proiect internaţional este postat pe site-ul oficial al proiectului www. theglobaldebates.org, fiind singurul eseu al unui liceu din România participant la dezbateri. (R.G.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

ion 13 decembrie 2010 at 7:18

Din Romania participa 11 centre de invatamant .Nu am gasit eseul cu pricina pe site-ul mentionat si daca il gaseam cred ca intelegeam din el un sfert ,ma gandeam ca e in romana ,in fine ,vom vedea rezultatele ….

anonim 14 decembrie 2010 at 20:45

daca va uitati mai atent pe site vedeti ca sunt inscrise mai putin de 11 licee din Romania, dintre care HCC-ul e singurul stand in picioare celelate netrimitand eseu. pacat ca nu toti intelegem engleza sa ne descuram pe astfel de siteuri….

malina 23 decembrie 2010 at 22:14

Fiind un concurs international, „eseul cu pricina” este in limba engleza, si il puteti vedea acum pe site, impreuna cu rezultatele obtinute de noi.

Comentariile sunt oprite