Rămâi conectat

Actualitate

Elevii claselor a VIII-a și a XII-a NU vor avea parte de banchet de absolvire nici în acest an. „Poate după 1 iunie se vor schimba regulile”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii claselor a VIII-a și a XII-a NU vor avea parte de banchet de absolvire nici în acest an. „Poate după 1 iunie se vor schimba regulile”

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat într-o intervenție la Digi24 că, în forma actuală a legislației, banchetele nu pot fi organizate.

Dacă vor fi decise noi relaxări după 1 iunie, absolvenții ar putea spera la petreceri de mici dimensiuni.

Întrebat dacă elevii claselor terminale vor putea organiza banchet de absolvire, prefectul a răspuns: „Acum nu. Poate după 1 iunie se vor schimba regulile. Poate. Pe regulile de acum nu putem să facem petreceri”.

Petreceri nu pot fi organziate nici în curtea școlii, a spus Alin Stoica, el adăugând însă că pot fi evenimente culturale.

„Am putea avea de exemplu un concert cu o formație la modă sau care prinde la publicul tânăr, dar nu petreceri. Să sperăm că după 1 iunie, dacă lucrurile vor arăta mai bine și avem speranțe de mai bine, poate vom avea posibilitatea să facem mici evenimente de acest tip (banchet)”, a precizat prefectul Capitalei.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea