Rămâi conectat

Cultură Educație

Elevii clasei a IV-a din Tiur, la primul lor banchet de absolvire

Ziarul Unirea

Publicat

în

tiur3Emoții mari, lacrimi, zâmbete și aplauze răsunătoare… De asta au avut parte elevii clasei a IV-a, de la Școala Gimnazială ”Simion Bărnuţiu” Tiur, care au marcat ieri, printr-un banchet pe cinste, sfârșitul celor patru ani de învățământ primar.

Alături de ei au fost părinții și profesorii, care i-au felicitat pentru rezultatele lor și le-au urat să aibă parte numai de succese în noua etapă a vieţii. Copiii i-au răsplătit, la rândul lor, cu o ”altfel de lecţie” pregătită sub îndrumarea învățătoarei lor, de care s-au despărțit ieri, d-na Eugenia Bogdan.

tiur2În sala de clasă devenită neîncăpătoare a fost prezentată filmarea ”Povestea vorbei”, un reportaj realizat cu elevii surprinşi în diferite ipostaze: la oră, în pauză, pe coridor, de serviciu, etc. După un scurt moment artistic, cu cântec, joc şi voie bună, elevii au primit din partea d-nei învăţătoare câte o Diplomă de absolvire personalizată, apoi împreună cu dânsa au înmânat şi părinţilor câte o distincţie de merit ”Mereu Părinte” în semn de recunoştinţă pentru grija, sprijinul şi implicarea dovedite de-a lungul anilor.

tiur1Cei mici s-au descurcat atât de bine, încât aplauzele audienței au spus totul. Sub genericul ,,Invitaţie la amintiri” a fost realizată și o prezentare a celor mai reprezentative, dar şi haioase poze realizate pe parcursul celor patru ani de şcoală primară. La sfârșit, elevii au participat la o tombolă-surpriză, pregătită de doamna învăţătoare, de care au fost foarte încântați.

Doamna Eugenia Bogdan le-a promis că le va fi alături întotdeauna, chiar dacă nu mai este învățătoarea lor. Apoi, a urmat banchetul propriu-zis! (prof. înv. primar Eugenia BOGDAN, Şc. Gimnazială ”Simion Bărnuţiu” Tiur)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

1 iulie 2024: Concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński

Bera Larisa

Publicat

în

1 iulie 2024: Concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński Luni, 1 iulie 2024, ora 19:00, va avea loc un concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński. Citește și: JOI, 27 iunie: Noi întâlniri ale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea