Rămâi conectat

Actualitate

Elevi din Aiud trimit un mesaj de sensibilizare a guvernanţilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul proiectului „Campania Globală pentru Educaţie”-2013 , elevii clasei a VI-a B de la Şcoala Gimnazială „Ovidiu Hulea” Aiud, sub coordonarea doamnei diriginte Niţu Angela, au participat la acţiunea cu tema „“Fiecare copil are nevoie de un profesor”.

Scopul acestei acţiuni este de a sensibiliza publicul, factorii de decizie care trebuie să ia măsuri financiare urgente prin care să garanteze dreptul la o educaţie de calitate a tuturor copiilor.

Mesajul adresat guvernanţilor de către elevi este: „PROFESORI fără o pregătire temeinică, ŞCOALA lipsită de calitate, ELEVI fără educaţie, ROMÂNIA fără viitor! Nu lăsaţi să se întâmple acest lucru!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea