Rămâi conectat

Actualitate

Electrocasnice indispensabile pentru bucătărie: acestea nu trebuie să lipsească niciodată (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Te întrebi ce electrocasnice ar putea fi utile și merită achiziționate? Un blender sau un robot bucătărie te-ar putea ajuta pentru a-ți simplifica viața sau pentru a deveni un bucătar iscusit. Deci da, unele aparate sunt foarte utile. Și da, altele ocupă foarte mult spațiu pentru o utilizare limitată, deci este important să știi ce să alegi.

Blender

Un blender este unul dintre acele aparate mici pe care este esențial să le aveți în bucătărie. Foarte ușor de utilizat și cu economie de spațiu, un blender va fi un aliat de nădejde pentru prepararea rapidă a smoothie-urilor sau a supelor cremă. Dacă vă place supa, unele dintre cele mai recente modele au o funcție de încălzire care vă permite să amestecați, să încălziți și să păstrați calde preparatele. De asemenea, sunt disponibile și alte opțiuni, cum ar fi tipul de blender care îți permite să macini semințe.

Robot bucătărie

Treceți un robot bucătărie pe lista aparatelor mici de bucătărie esențiale. Ideal pentru iubitorii de patiserie, un robot bucătărie va permite începătorilor să facă toate preparatele cu ușurință. Acesta va bate albușurile, va transforma smântâna în frișcă, va frământa pâinea sau va face aluat pentru brownie cu câteva rotiri ale spatulei. De asemenea, puteți face cu ușurință aluat pentru clătite, aluat pentru chech și toate tipurile de biscuiți. Cu acest aparat, patiseria nu va mai avea secrete pentru dumneavoastră. De asemenea, există modele de robot bucătărie cu funcții mult mai vaste.

Chopper

Un chopper este un alt aparat foarte mic care este incredibil de util și care vă va ușura munca foarte mult. Mulți dintre noi ne străduim să învățăm să tocăm legume și verdețuri, însă un chopper poate face asta pentru noi. Acest dispozitiv mic te ajută să toci rapid orice și să salvezi mult timp. De obicei, un chopper este foarte ușor de curățat.

Multicooker

Un mic aparat electrocasnic pe cât de indispensabil, pe atât de versatil, multicooker-ul oferă multe alte funcții. Acestea variază în funcție de model, dar, în general, este posibil să :

  • prăjiți diverse alimente (carne, pește, legume etc.);
  • gătiți pastele și alte feluri de mâncare în apă clocotită;
  • faceți o supă sau ciorbă;
  • fierberea la foc mic a cărnii, tocănițelor, caserolelor etc.;
  • Coacerea de pâine, pizza, plăcinte etc.

Unele aparate au, de asemenea, mai multe moduri de preparare: tocare, amestecare, răzuire, frământare sau batere.

Aparat de cafea

Aparatul de cafea se află pe lista micilor aparate electrocasnice esențiale din bucătăria dumneavoastră. Este foarte practic și este disponibil în mai multe modele:

  • Cafetiera electrică, care se adresează marilor consumatori. Unele modele au o râșniță încorporată pentru a pregăti o cafea cu arome bogate.
  • Aparatul de cafea espresso, disponibil în mai multe variante: cu capsule, pentru cafea măcinată sau boabe.
  • Cafetiere de călătorie pentru călătorii și aventurierii de zi cu zi.

Dacă iubești cafeaua și nu poți să te trezești dimineața fără ea, atunci cu siguranță merită să investești într-un astfel de aparat. Chiar și așa, poate fi foarte util când ai musafiri.

Prăjitorul de pâine

Unul dintre cele mai utilizate aparate de bucătărie, prăjitorul de pâine este, fără îndoială, un mic aparat indispensabil în orice bucătărie. Pentru mai multă comoditate, alegeți modelele cu o opțiune de tavă pentru firimituri, un suport pentru patiserie. Pentru a găsi modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră, luați în considerare următoarele criterii

  • dimensiunile (prăjitor de pâine lat sau lung);
  • numărul de sloturi;
  • diferitele funcții;
  • puterea;
  • material și design;
  • prețul.

Fierbător electric

Fierbeți un litru de apă în mai puțin de trei minute? Această capacitate rezumă destul de bine caracterul practic al unui fierbător electric. Aparatul încălzește apa pentru ceai, desigur, dar și pentru prepararea biberoanelor sau a tăițeilor instant. Viteza de încălzire îl face, de asemenea, un accesoriu de economisire a energiei. În plus, acest aparat mic și esențial ocupă foarte puțin spațiu în bucătărie. Este foarte practic și ușor de folosit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea