Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Echipa ISU Alba campioană la fotbal în sală

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Săptămâna trecută s-a desfăşurat etapa finală a celei de-a 2-a ediţii a campionatului de fotbal în sală „Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România”, găzduită de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş. La competiţie au participat 8 echipe reprezentând inspectoratele pentru situaţii de urgenţă judeţene Alba, Bistriţa Năsăud, Bucureşti, Bacău, Giurgiu, Harghita, Vâlcea şi Vrancea. În urma partidelor desfăşurate pe parcursul a trei zile, echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a obţinut locul întâi, fiind urmată în ierarhie de echipa judeţului Bistriţa Năsăud şi formaţia ISU „Dealu Spirii” Bucureşti. Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România a recompensat participantele cu premii ce au constat în diplome, cupe, medalii şi bani.
În perioada 14-18 mai în localitatea Ostrava din Cehia, va avea loc Campionatul European de Futsal. La acest turneu echipa Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă va fi reprezentată de lotul echipei ISU Alba care va fi completat cu alţi 4 echipieri de la Bucureşti, Vâlcea şi Harghita. Menţionăm faptul că din lotul albaiulian fac parte jucători activi precum Rareş Gânscă (Metalul Aiud) – desemnat cel mai bun portar al turneului de la Tg Mureş, Ioan German şi Andrei Miclea (Europa Alba Iulia), Cosmin Şuvaina (CSO Cugir) – toţi legitimaţi la echipe din Liga a IV-a. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Roland-Garros: Miriam Bulgaru, eliminată în turul 2 al calificărilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Roland-Garros: Miriam Bulgaru, eliminată în turul 2 al calificărilor Albaiulianca Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia) a fost eliminată în turul 2 al calificărilor la tunreul de tenis de la Roland-Garros. Sportiva din Alba Iulia a fost învinsă în două seturi de Katie Volynets (SUA). Jucătoarea din Statele Unite ale Americii s-a impus cu 6-0, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea