E oficial! Performanța Ighiu s-a retras din Liga a 3-a și a dispărut din fotbal! CS Iernut rămâne în eșalonul terț

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Este oficial, Performanța Ighiu s-a retras din Liga a 3-a, documentele fiind transmise în cursul acestei zile către Federația Română de Fotbal! Gruparea ighiană abandonează după trei sezoane eșalonul al treilea, campionatul trecut fiind încheiat pe poziția a treia în Seria a 5-a.

Mutarea se prefigura de câteva săptămâni, Performanța Ighiu existând numai pe hârtie. În consecință, Industria Galda este calificată în faza a treia a Cupei României fără a juca, meciul de miercuri fiind câștigat de echipa lui Paul Ciucă la „masa verde”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cum vineri se va stabili țintarul Ligii a 3-a, locul Performanței va fi luat de CS Iernut, echipă ce se afla în așteptarea verdictului. „Am trimis documentele la Federație! Jucătorii Performanței vor ajunge la Unirea, fie în lot, fie vor fi împrumutați spre alte echipe  În stagiunea viitoare îmi doresc să reușesc două promovări, cu ACS Energeticianul în Liga 1 și Unirea Alba Iulia în Liga a 2-a„, a confirmat Armando Popescu, finanțatorul echipei ighiene în stagiunea anterioară.

Actualmente Armando Popescu a devenit manager general al Unirii Alba Iulia, iar locul Performanței în Liga a 3-a va fi luat de CS Iernut, ce retrogradase și se afla în așteptare.

Comuna Ighiu va avea o nouă echipă de fotbal, CS Performanța 2014 Ighiu, înscrisă în Liga a 5-a, un club nou, diferit de cel ce a activat în Liga a 3-a. Pentru al treilea an la rând, Alba pierde o competitoare, precedentele fiind Mureșul Vințu de Jos (2016) și Șurianu Sebeș (2017).

Dan HENEGAR

4 Comentarii

Ganea 14 august 2018 at 18:57

Sa dea Dumnezeu sa ajungi asa de departe cu Ambele echipe Armando cum ai ajuns cu Performanța „Adica desfințarea Uniri si Energiticianului ” pe unde ai fost Armando ai distrus tot La Sebeş La Ighiu sa dea Dumnezeu sa promovezi in liga a 5a cu ambele !!!

Gogu 14 august 2018 at 19:32

Cred ca se cuvine ca toti din Ighiu care iubesc fotbalul sa multumeasca pentru aceasta binefacere celor doi impostori Traian Rusu si Armando Popescu.Iar Unirea in loc sa invete ceva il aduce pe Armando manager general……

Ganea 15 august 2018 at 0:20

Felicitari Domnului Armando Popescu ca a reusit sa duca 2 echipe la desfintare prima Sureanu Sebes si Performanta Ighiu + datori fața de jucatori asa va fi soarta Uniri si a Energiticianului conduse de Domnu Armando!!! Bafta veti promova in liga a 5a cu Domnu Armando Popescu !!!

Neah 17 august 2018 at 0:24

Es penibil bai domnule armando!
Esti dator la jucatori si te lauzi cu viitoare promovari,plus de asta te lauzi ca esti om de cuvant! Esti praf ca laptele ce l fabrici!

Comentariile sunt oprite