Rămâi conectat

Ştirea zilei

E OFICIAL! Bazinul Olimpic din Alba Iulia are termen limită de deschidere. Consilierii locali au aprobat regulamentul

Publicat

în

Bazin Olimpic Alba Iulia16După mai multe luni în care termenul deschiderii Bazinului Olimpic din Alba Iulia a fost neclar și tergiversat, viceprimarul Paul Voicu, la insistențele consilierului local Simone Albani într-o ședință a CL Alba Iulia a dat asigurări că obiectivul va fi deschis între 3 și 10 iulie. ”Dacă ar fi după mine l-aș deschide mâine”, a spus Paul Voicu. Astfel până în 10 iulie iubitorii sportului vor înota din nou, după patru ani, în ”olimpicul” din Alba Iulia.

În regulamentul inițial la respectarea circuitului igienico-sanitar era prevăzut ca ultima etapă să fie spălarea la duș. După cum este normal, regulamentul s-a modificat astfel încât și prima etapă să fie spălarea la duș. Aceasta a fost de altfel singura modificare, cu privire la regulamentul Bazinului Olimpic, din ședința Consiliului Local.

sedinta CL01Viceprimarul Paul Voicu a atras atenția că în bazin se va folosi numai echipament adecvat, iar de săptămâna viitoare va intra la parametrii nominali de funcționare. ”Doar după ce avem certitudinea și siguranța că toate sunt la parametri nominali de funcționare vom face o inaugurare cu invitați cu presă, cu Liceul Sportiv, cu consilieri locali. Iar de a doua zi de la ora 6.00, cum scrie regulamentul să intre în funcționare. Va funcționa fără întrerupere, nu vom mai avea acea zi în care să fie liber. Va funcționa 7 zile din 7. Casca în cap este obligatorie pentru cei care au părul lung și nu pot intra la duș. Nu este SPA, nu este agrement este un Bazin Olimpic care se omologhează”, a spus Paul Voicu.

Electrica Furnizare Discount

Capacitatea maximă a Bazinului Olimpic din Alba Iulia este de 152 de persoane.

Bazinul oferă două servicii: bazin și saună

Regulamentul Bazinului Olimpic

sedinta CL02Accesul în incinta bazinului se face în baza următorului program zilnic:

a)      CSS Liceul Sportiv Alba Iulia

Luni – vineri 11.00 – 17.00

Sâmbătă 9.00 – 11.00

b)      Inițieri

Luni – miercuri 15.00 – 20.00

Joi – Sâmbătă 9.00 – 17.00

c)      Agrement

Luni-duminică 6.30 – 21.00

Bazinul Olimpic se va folosi în paralel atât pentru agrement cât și pentru activitățile de inițiere și cele desfășurate de CSS Liceul Sportiv Alba Iulia, pentru activitățile de inițiere și cele ale CSS liceul Sportiv Alba Iulia fiind alocate 3 culoare

Orice modificare a culoarului a orarului va fi adusă la cunoștința beneficiarilor prin afișare sau înștiințări scrise. Întreruperea accesului pe perioade mai lungi va fi în timp util, eventualele abonamente emise pe această perioadă fiind prelungite corespunzător.

Accesul în incinta bazinului se face contra cost, numai pe baza de brățară magnetică. Beneficiarii sunt obligați să aibă asupra lor în permanență brățara magnetică și dovada achitării taxei de utilizare a Bazinului Olimpic.

Brățările magnetice se eliberează pe zile și pe interval orar (ședință), în ordinea solicitărilor, durata unei ședințe fiind de două ore.

Brățările magnetice se pot elibera pentru o singură ședință sau în regim de abonament pentru mai multe.

Este obligatorie purtarea brățării magnetice primite și utilizarea acesteia la toate porțile magnetice din bazin. Angajații bazinului sunt îndreptățiți să verifice oricând biletele de intrare, iar clienții sunt obligați să le prezinte.

Este interzis accesul în ținută de strada pe suprafețele destinate exclusiv desfășurării activității sportive sau de agrement

Înainte de intrarea în apă, beneficiarul este obligat să urmeze să urmeze circuitul igienico-sanitar necesar, astfel încât prima și ultima etapă să fie spălarea la duș. În bazin se va folosi numai echipament adecvat fiind și acceptat de normele și reglementările în vigoare.

Beneficiarii vor efectua periodic analize epidemiologice, respectiv o dată la șase luni. Administratorul își rezervă dreptul de a solicita actualizarea analizelor medicale indiferent de data emiterii acestora, la existența oricăror suspiciuni cu privire la starea de sănătate a persoanei respective li interzicerea accesului în bazin până la prezentarea acestora.

Sunt interzise în incinta bazinului:

Consumul de alimente si băuturi

Fumatul, cu excepția locurilor special amenajate

Accesul minorilor neînsoțiți sau nesupravegheați

Prezența persoanelor în stare de ebrietate sau sub influența substanțelor halucinante

Introducerea obiectelor contondente și periculoase

Accesul cu animale de companie

Săritul, stropitul sau jocul cu mingea în bazin, sau orice alte activități care produc disconfort altor beneficiari

Blocarea căilor de acces

Folosirea saunelor de către copiii sub 14 ani

Sancțiuni:

Nerespectarea de către beneficiari a obligațiilor prevăzute în Regulament se sancționează în cazul săvârșirii pentru prima dată a unei abateri cu avertisment, iar în caz de repetare a abaterii sau a săvârșirii unei alte abateri într-un interval de 7 zile, cu anularea abonamentului sau a dreptului de folosință, după caz și interzicerea dreptului de utilizare a Bazinului Olimpic pentru o perioadă de până la trei luni

În cazul producerii de pagube din culpă sau din cauza exploatării defectuoase a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral paguba produsă

Tarife:

Intrare bazin pentru copii, elevi, studenți la zi, pensionari, șomeri – 5 lei/ședința de două ore

Intrare bazin pentru adulți – 12 lei/ședința de 2 ore

Intrare saună pentru elevi, student la zi, pensionari, șomeri – 5 lei/15 minute

Intrare saună pentru adulți – 10 lei/15 minute

Abonament intrare bazin pentru copii, elevi, student la zi, pensionari șomeri (durata unei ședințe fiind de două ore):

Pentru 10 ședințe: 42 de lei

Pentru 20 ședințe: 75 de lei

Pentru 30 de ședințe: 105 lei

Abonament intrare bazin pentru adulți (durata unei ședințe fiind de două ore)

Pentru 10 ședințe: 100 lei/ 2 ore

Pentru 20 de ședințe 180 lei/ 2 ore

Pentru 30 de ședințe 250 lei/ 2 ore

Abonament saună elevi, studenți la zi, pensionari, șomeri (durata unei ședințe fiind de 15 minute)

Pentru 10 ședințe: 40 lei

Pentru 20 de ședințe 75 de lei

Pentru 30 de ședințe 100 lei

Abonament saună adulți (durata ședință 15 minute)

Pentru 10 ședințe: 80 lei

Pentru 20 ședințe: 150 lei

Pentru 30 ședințe 200 lei

Tarif închiriere culoar bazin program inițiere (maxim 15 persoane) – 80 lei/oră

Tarif închiriere locația cafenea (preț pornire licitație) 8 lei/ mp/zi

Tarif închiriere cabinet masaj (preț pornire licitație) 6 lei/mp/zi

Tarif închiriere spații antrenori, arbitri: 2 lei/mp/zi

Tarif închiriere magazine: 1 lei/mp/lună

Elevii de la CSS Alba Iulia – specializarea înot au gratuitate cu tabel nominal semnat de conducerea clubului pentru fiecare clasă.

Publicitate

Ştirea zilei

VIDEO| Noile PREȚURI PLAFONATE, la energie și gaze: Cât vor plăti românii pentru un kilowat de la 1 februarie. Anunțul premierului

Publicat

în

VIDEO| Noile PREȚURI PLAFONATE, la energie și gaze: Cât vor plăti românii pentru un kilowat de la 1 februarie. Anunțul premierului

În cursul seri de luni, 17 ianuarie, primul ministru Nicolae Ciucă a anunțat noile prețuri plafonate în energie care se vor aplica de la 1 februarie.

„Am reușit să ajungem la un acord, plafon la energia electrică de la 1 leu la 0,8 lei per kilowat, iar consumul crește de la 200 kilowați la 500 de kilowați. Va însemna că la consumatori se va cere 0,68 lei per kilowat.

Electrica Furnizare Discount

La gaz plafonul va scădea de la 0,37 la 0, 31, iar consumul va crește de la 1000 la 1500 kilowați. Plafonarea va fi de la 1 februarie”, a spus premierul.

Sursa: stiripesurse.ro

 

 

Citește mai mult

Ştirea zilei

Utilaj modern pentru întreținerea spațiilor verzi din Blaj: Licitația de peste 230.000 de lei pentru achiziționarea unei autostropitoare, lansată în SEAP

Publicat

în

Utilaj modern pentru întreținerea spațiilor verzi din Blaj: Licitația de peste 230.000 de lei pentru achiziționarea unei autostropitoare, lansată în SEAP

Primăria Municipiului Blaj a început demersurile pentru achiziționarea unei noi autostropitoare pentru întreținerea spațiilor verzi.

Primăria a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziția unei autostropitoare pentru spațiile verzi din oraș.

Valoarea totală estimată a investiției este de 232.000 de lei, fără TVA.

Electrica Furnizare Discount

În perioada 2018-2020 au fost achiziționate: un buldoexcavator și un utilaj multifuncțional pentru spălat străzi, trotuare, autobasculantă Ford, automaturatoare Scarab, automaturatoare Green Machines, maturatoarea Comae, 2 remorci, tractor multifuncțional, tractor pt salubritate.

Primaria Municipiului Blaj Serviciul Public de Gospodărie Comunala dorește achiziționarea a unei Autostropitoare spatii verzi pentru a facilita irigarea spatiilor verzi aflate in sensurile giratorii, a jardinierelor așezata in suporți pe marginea șoselelor, a ghivecelor de flori montate pe suporți la inaltime, pentru întreținerea sanatatii plantelor, arbuștilor si imbunatatirea calitatii mediului urban si revitalizarea estetica a Municipiului Blaj.

Automăturatoarea trotuare trebuie să fie acoperită de garanție pentru cel puțin 4 ani pentru autoșasiu și minim un an de la data livrării pentru suprastructură, care nu va implică cheltuieli suplimentare din partea beneficiarului cu excepția consumabilelor, manoperei, pieselor și materialelor aferente reviziilor.

Citește mai mult

Ştirea zilei

Simulare BACALAUREAT și EVALUARE NAȚIONALĂ 2022: Când au loc PROBELE pentru candidați. CALENDAR

Publicat

în

Simulare BACALAUREAT și EVALUARE NAȚIONALĂ 2022: Când au loc PROBELE pentru candidați. CALENDAR

Simulările pentru examenul de Bacalaureat 2022 au loc în perioada 28-31 martie, iar cele pentru Evaluarea Națională între 4-6 aprilie, potrivit surselor din ministerul Educației. Rezultatele vor fi afișate pe 14 aprilie pentru ambele simulări.

 • Până la publicarea în Monitorul Oficial a ordinului de ministru cu actualul calendar pentru simulările examenelor naționale, datele de mai jos pot suferi modificări.

Calendarul simulărilor pentru BAC 2022:

 • 28 martie 2022 – Simulare proba E a) – Limba și literatura română;
 • 29 martie 2022 – Simulare proba E c) – Matematică sau Istorie;
 • 30 martie 2022 – Simulare proba E d) – disciplina la alegere a profilului și specializării
 • 31 martie 2022 – Simulare proba E b) – Limba și literatura maternă;
 • 14 aprilie – afișarea rezultatelor

Calendarul simulărilor pentru Evaluarea Națională 2022, pentru elevii de clasa a VIII-a

Electrica Furnizare Discount
 • 4 aprilie 2022 – Simulare proba Limba şi literatura română
 • 5 aprilie 2022 – Simulare proba Matematică;
 • 6 aprilie 2022 – Simulare proba Limba maternă;
 • 14 aprilie 2022 – afișarea rezultatelor

Citește și: CALENDAR BACALAUREAT 2022: Programul probelor pentru sesiunile din VARĂ și din TOAMNĂ

Simulările pentru examenele de BAC și Evaluare Națională se vor susține cu prezența fizică. În 2021 au fost reluate simulările, după ce în 2020 nu au fost susținute din cauza pandemiei.

Calendarul primei sesiuni de BAC 2022 (iunie – iulie 2022)

 • 23 – 27 mai 2022 Înscrierea candidaților la prima sesiune de examen
 • 27 mai 2022 Încheierea cursurilor pentru clasa a XII-a/a XIII-a
 • 6 – 8 iunie 2022 Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română — proba A
 • 8 – 9 iunie 2022 Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă — proba B
 • 9 – 10 iunie 2022 Evaluarea competențelor digitale — proba D
 • 13 – 15 iunie 2022 Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională — proba C

Citește și: ADMITERE la colegiile militare 2022: CALENDARUL probelor birourile de RECRUTARE. La Colegiul Militar Mihai Viteazul Alba Iulia, 120 de posturi sunt scoase la CONCURS

 • 20 iunie 2022 Limba și literatura română — proba E.a) — proba scrisă
 • 21 iunie 2022 Proba obligatorie a profilului — proba E.c) — proba scrisă
 • 22 iunie 2022 Proba la alegere a profilului și specializării — proba E.d) — proba scrisă
 • 23 iunie 2022 Limba și literatura maternă — proba E.b) — proba scrisă
 • 27 iunie 2022 Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12:00 – 18:00
 • 28 – 30 iunie 2022: Rezolvarea contestațiilor
 • 1 iulie 2022: Afișarea rezultatelor finale

Calendarul probelor și rezultatelor de la Evaluarea Națională 2022

 • 30 mai – 3 iunie 2022: Înscrierea la evaluarea națională
 • 3 iunie 2022: Încheierea cursurilor pentru clasa a VIII-a
 • 14 iunie 2022: Limba și literatura română — probă scrisă
 • 16 iunie 2022: Matematica — probă scrisă
 • 17 iunie 2022: Limba și literatura maternă — probă scrisă
 • 23 iunie 2022 (până la ora 14,00): Afișarea rezultatelor înaintea contestațiilor
 • 23 iunie 2022 (ora 16:00 – ora 19:00): Depunerea contestațiilor
 • 24 iunie 2022 (ora 8:00 – ora 12:00): Depunerea contestațiilor
 • 24 iunie – 29 iunie 2022: Soluționarea contestațiilor
 • 30 iunie 2022: Afișarea rezultatelor finale după soluționarea contestațiilor

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare