Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

După reușita Campionatului Național de Powerlifting, FRP organizează Campionatul Național de Împins din Culcat, la Oradea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Următorul eveniment important al Federației Române de Powerlifting din anul 2020 este organizarea Campionatului Național de Împins din Culcat (singura probă), juniori II, juniori I, seniori și masters, masculin și feminin.

În data de 24 octombrie Biroul federal al FR Powerlifting, ce are sediul în Cetatea Marii Uniri, a aprobat regulamentul de desfășurare a acestei competiții și doar evoluția negativă a situației create de noul coronavirus poate produce unele modificări. Campionatul de împins din culcat, considerat aproape unanim ca fiind cel mai spectaculos și cu notorietate din zona sporturilor grele, se va desfășura în Oradea, în perioada 28-29 noiembrie și va fi organizat in parteneriat FR Powerlifting – CS Lupaș Power Bihor.

Județul Alba va avea reprezentanți de la cel puțin 3 structuri sportive: CS Unirea Alba Iulia, CS Universitatea Alba Iulia și CS Zamolxis Alba Iulia. Lotul CS Unirea Alba Iulia va fi compus din Andrei Irimie, Daniel Ordean, Alexandru Catarambă, Alexandru Cazacu și, în revenire după o pauză competițională de trei ani, Lucian Oțoiu și Ovidiu Pănăzan întăresc echipa. În funcție de evoluția de la antrenamente este posibil ca efectivul să fie suplimentat cu unul sau doi sportivi. CS Universitatea Alba Iulia se bazează să obțină rezultate bune prin participarea a 5 sportivi, după cum urmează: Sorin Cazacu, Carlos Tat, Mălina Foca, Paul Bejenariu și Ioan Voina.

După succesul Campionatului Național de Powerlifting (3 probe), din perioada 1-4 octombrie, organizarea acestor Naționale de la Oradea reprezintă împlinirea unui an competițional intern, într-un context extrem de dificil. Ar fi fost simplu ca în 2020 să nu fac mare lucru, nu aș fi greșit cu nimic, s-ar fi putut justifica ușor anularea competițiilor și statul degeaba, dar nu am ales această cale. Având alături oameni pasionați și cu disponibilitate mare la efort am fost încurajat să ofer șansa sportivilor să-și manifeste pasiunea pe o scenă oficială de concurs și în acest an, în condiții delicate”, a declarat Ovidiu Pănăzan, președintele Federației Române de Powerlifting, totodată antrenor și practicant al acestui sport.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea