Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

După puncte în Banat! Miercuri, în „intermediară”, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Performanţa Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

National Sebis - Performanta Ighiu 1Clasată pe ultima treaptă a podiumului, cu 44 de puncte, Performanţa Ighiu vizează victoria la Becicherecu Mic (locul şase, cu 31 de puncte), miercuri de la ora 17.00, în etapa a 23-a a Seriei a 4-a din eşalonul terţ, „intermediară” în care Metalurgistul Cugir stă.

Performanţa Ighiu este singura echipă din judeţ ce joacă de două ori în această săptămână, descindere în Banat, urmată sâmbătă de o partidă pe „Cetate” cu Măgura Cisnădie.

Nou-promovata condusă de Adorian Himcinschi este la două puncte de liderul ASU Poli (ce joacă în această seară) şi are posibilitatea, în cazul unui succes să urce pe poziţia secundă a ierarhiei.

Ighienii au în faţă un adversar în dificultate, cu un singur punct strâns în ultimele trei etape, dar şi cu probleme de efectiv: fundaşii Telescu şi Negruţ – suspendaţi, Ardelean – indisponibil. „Ne aşteaptă o săptămână extrem de dificilă, în care vrem să luăm şase puncte. La Becicherecu Mic este momentul să avem o tresărire de orgoliu şi să arătăm exact ce ne dorim şi ce putem, în privinţa luptei pentru promovare”, a declarat Adorian Himcinschi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea