După mulți ani, Alba Iulia primește bani din partea Guvernului pentru organizarea evenimentelor dedicate Zilei Naționale

În PREMIERĂ în ultimii ani, pentru cheltuielile efectuate de Ziua Națională Alba Iulia va primi fonduri guvernamentale de 400.000 de lei

Municipiul Alba Iulia va primi suma de 400.000 de lei din fondul de rezervă aflat la dispoziția Guvernului, pe anul 2019, pentru acoperirea unor cheltuieli prilejuite de organizarea manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României, conform unei hotărâri aprobate de Cabinetul Orban în ședința din 10 decembrie.

Cuantumul fondurilor guvernamentale alocate capitalei de suflet a tuturor românilor a fost confirmat de către deputatul Florin Roman, care anunțase anterior zilei de 1 Decembrie intenția Executivului.

ELIT

Este pentru prima dată după mulți ani când Alba Iulia primește bani din partea Guvernului pentru organizarea evenimentelor dedicate Zilei Naționale.

Parlamentarul liberal a ținut să sublinieze că în această sumă nu sunt incluse costurile organizării paradei militare, bani care au fost alocați separat Ministerului Apărării Naționale.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...