După ce a stat sub semnul întrebării din cauza pandemiei, partida Unirea Dej – CSO Cugir se dispută vineri!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În cele din urmă partida dintre Unirea Dej și CSO Cugir, derby-ul etapei a 8-a a Seriei a 9-a a eșalonului terț, se va juca vineri, 30 octombre, conform programării inițiale, după ce a stat câteva zile sub semnul întrebării.

Este vorba despre duelul dintre formații de pe podium, despărțite de 7 puncte, în condițiile în care echipa lui Dragoș Militaru are cu două jocuri mai puțin raportat la liderul de sub Drăgana.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Asta, dacă DSP Cluj va da avizul favorabil disputării meciului!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Dejenii vor avea însă un program infernal până la finalul sezonului, două meciul cu prima clasată urmând restanța cu CS Hunedoara (etapa a 6-a, în 4 noiembrie), o deplasare la Reghin (etapa a 9-a, 7 noiembrie), o altă restanță, cu CS Ocna Mureș (marți, 10 noiembrie, pe Stadionul “Soda”, etapa a 7-a) și runda de final a sezonului, acasă cu Sănătatea Cluj (14 noiembrie).

Conform informațiilor furnizate de site-ul www.dej24.ro, lLa retestarea după 7 zile, efectuată luni dimineața (conform protocolului medical), 12 jucători și un membru al staff-ului Unirii Dej au aflat că nu mai sunt infectați cu noul coronavirus. Alți șase sunt în continuare pozitivi, iar doi sunt incerți și s-au retestat în cursul zilei de miercuri. Conducerea clubului a anunțat deja DSP Cluj și Federația Română de Fotbal (FRF), iar jocul cu liderul Seriei a 9-a, CS0 Cugir a fost deja programat vineri după-amiază la ora 15.00, mai anunță site-ul mai sus amintit.

Formația vizitatoare are, la rându-i probleme de efectiv (M. Lupu, Itu – accidentați, Toilă și Casian – suspendați). La finele săptămânii trecute, “roș-albaștrii” au avut parte de o altă confruntare cu o formație ce a fost în pauză din cauza COVID-19, la Hunedoara, unde s-a înregistrat o remiză neverosimilă, 3-3, cu gol egalizator marcat în minutul 90+8 de portarul Florin Raț!

Vă reamintim, săptămâna trecută, întregul lot al Unirii Dej s-a testat conform calendarului de testare impus de protocolul medical de desfășurare a competițiilor (care presupune testare din două în două săptămâni). La scurt timp au venit rezultatele, iar 18 jucători și doi membri ai staff-ului tehnic au fost confirmați cu noul coronavirus, motiv pentru care s-a și amânat disputa din Alba, cu CS Ocna Mureș.

Dan HENEGAR