Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

După ce a fost îngrijit, un bărbat din Alba a furat un nebulizator de la UPU Sebeș crezând că este aspirator: Unde au găsit polițiștii aparatul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce a fost îngrijit, un bărbat din Alba a furat un nebulizator de la UPU Sebeș crezând că este aspirator: Unde au găsit polițiștii aparatul

Un bărbat din județul Alba a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, după ce a plecat de la Unitatea de Primiri Urgențe Sebeș cu un nebulizator.

La data de 19 octombrie, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară la Judecătoria Sebeș, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

La data de 07.03.2023, în jurul orei 23:18, inculpatul, profitând de neatenția personalului Compartimentului de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Sebeș, a sustras din incinta structurii un aparat de nebulizare. Ca urmare a sesizării depuse de către Spital, la data de 08.03.2023 organele de poliţie din cadrul Poliţiei s-au deplasat la adresa la care locuieşte fără forme legale suspectul.

După ce organele de poliţie i-au adus la cunoştinţă faptul că a fost înregistrat video în timp ce a sustras aparatul de nebulizare de camerele de supraveghere amplasate în incinta Spitalului Municipal Sebeș, acesta a indicat în interiorul curţii o groapă, de unde a scos o plasă de rafie de culoare alb cu roşu, în care se afla un aparat de nebulizare de culoare albastră prevăzut cu bidon din plastic de culoare albă pe care era aplicat un autocolant cu inscripţia „Nebulizator Urgenţă”.

Cu ocazia audierii în calitate de suspect, bărbatul a recunoscut fapta pentru care a fost începută urmărirea penală, precizând că în acea seară se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a apelat la serviciile medicale, fiind transportat cu o ambulanţă la Spital. După ce i-a fost administrat tratament injectabil acesta a observat aparatul de nebulizare, a crezut că este un aspirator, şi, pentru că avea nevoie de unul acasă, 1-a luat de pe holul Spitalului şi 1-a dus la domiciliu.

În cauză, nu au fost formulate cereri şi excepţii cu privire la legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi nu se impun a fi invocate nici din oficiu.

Decizia poate fi atacată cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare.

Facem precizarea că trimiterea în judecată este doar o fază a procesului penal care nu înfrânge principiul prezumției de nevinovăție!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea