DUMINICĂ: Tur ghidat gratuit în Cetatea Alba Carolina. Iubitorii de istorie și plimbare, invitați să facă o incursiune în timp ce acoperă peste 2000 de ani de istorie a orașului

Paul Voicu - Primar 2020

Poarta a III-a a Cetatii Alba Carolina01Cei care vor sa afle lucruri interesante despre Cetatea Alba Carolina și istoria orașului Alba Iulia sunt invitați duminică, 20 martie, la un tur ghidat gratuit în Cetate. Organizat de Guide Alba, turul începe la ora 11.00, cu plecare din parcarea hotelului Cetate. Potrivit ghidului, prin acest tur se va marca începutul de sezon turistic 2016 la Alba Iulia.

”Guide Alba vă invită duminică, 20 martie, la ora 11:00, la Info Turul: Tur Ghidat în Cetatea Alba Carolina Guide Alba. Invitația se adresează în special administratorilor de pensiuni și hoteluri, reprezentantiilor agențiilor de turism, ghizilor de turism național, șefilor de departamente din diferite firme și instituții sau asociații, dar este valabilă și pentru iubitorii de istorie și plimbare, astfel că și aceștia sunt invitați să se alăture grupului care va porni într-o fascinantă incursiune de aproximativ 2 ore, în cei peste 2000 de ani de istorie a orașului însoțiți de ghidul de turism autorizat Dan Chindriș”, este mesajul organizatorului.

ELIT

Citește și GHIDUL CETĂŢII Alba Carolina. 24 de obiective pe care turiştii nu ar trebui să le rateze. Misterele celei mai mari cetăţi de tip Vauban din sud-estul Europei

Turul Cetății- Guide Alba este un program cultural-recreativ destinat celor care vizitează orașul Alba Iulia, astfel încât cei care sunt cazați în pensiuni sau hoteluri vor avea o alternativă de program, iar cei care sunt în team building-uri, conferințe sau alte evenimente vor avea parte și de momente recreative la fel ca și cei care se află în vizită la prieteni sau rude.

Mihail David - 2020

Obținerea de informații și confirmarea prezenȚei se face la nr de telefon 0745 705 692. (C.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...