Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Duminică| Talciocul din Alba Iulia: Accesul în „Mecca” comerțului se va face doar pe bază de certificat verde

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică| Talciocul din Alba Iulia: Accesul în „Mecca” comerțului se va face doar pe bază de certificat verde

Potrivit anexei la Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, din 24.10.2021, numărul 260 privind Măsuri de limitare și prevenire a răspândirii virusului COVID, pentru fiecare unitate administrativ-teritorială de pe raza judeţului Alba, accesul în talciocul din Alba Iulia, duminică 31.10.2021, se va face doar pe baza certificatului verde.

DOCUMENT| Măsuri de limitare și prevenire a răspândirii virusului COVID, pentru fiecare unitate administrativ-teritorială de pe raza judeţului Alba. Hotărâre CJSU

Art. 1. — În condițiile art. 1 din Anexa nr. 3 la H.G. nr. 1090/2021, astfel cum a fost modificată și completată prin H.G. nr. 1130 din 22.10.2021, se vor respecta următoarele măsuri:

1. pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 sunt interzise organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte, spectacole, cursuri de instruire, workshopuri, conferințe sau alte tipuri de întruniri, organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive și altele asemenea), precum și a întrunirilor de natura activităților culturale, științifice, artistice, sportive sau de divertisment în spații deschise sau închise, cu excepția celor organizate și desfășurate potrivit pct. 2—13;

Art. 9. — (1) În condițiile art. 11 din Anexa nr. 3 la H.G. nr. 1090/2021, astfel cum a fost modificată și completată prin H.G. nr. 1130 din 22.10.2021, activitatea piețelor agroalimentare, inclusiv a piețelor volante, definite potrivit art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerțului cu produse și servicii de piață în unele zone publice, cu modificările și completările ulterioare, se desfășoară în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, al ministrului agriculturii și dezvoltării rurale, al ministrului sănătății și al ministrului muncii și protecției sociale.

(2) În condițiile art. 5 alin. (3) lit. f) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare, activitatea târgurilor, a bâlciurilor și a talciocurilor, definite potrivit art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 348/2004, cu modificările și completările ulterioare, este permisă până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, al ministrului agriculturii și dezvoltării rurale, al ministrului sănătății și al ministrului muncii și protecției sociale. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea