Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

DUMINICĂ: Show chinologic şi picnic pentru metişi, în Spaţiile Ryma din Cetatea Alba Carolina

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul Festivalului “Play for May”, ce se desfăşoară în această perioadă la Alba Iulia, organizatorii au pregătit un eveniment destinat căţeilor, dar bineînţeles şi deţinătorilor de patrupede şi iubitorilor de animale. Astfel, duminică, 12 mai, de la ora 11.00,  albaiulienii sunt aşteptaţi în Spaţiile Ryma unde vor putea participa la un super show chinologic şi picnic pentru metişi. Căţeii sunt aşteptaţi cu un delicios bufet suedez iar pentru părinţi şi copii organizatorii au pregătit mâncare la ceaun, dar şi plăcinte şi clătite delicioase.

“Aflat la a 6-a ediţie şi devenit tradiţional în cadrul Festivalului Play for May, evenimentul se doreşte o variantă inovativă de socializare în aer liber, o formă nouă de a petrece timpul liber împreună cu întreaga familie, dar şi o recunoaştere a fiecărei rase de câini şi a combinaţiilor dintre ele.

Duminica este dedicată atât căţeilor de rasă cât şi metişilor împreună cu stăpânii lor, bineînţeles! Se vor organiza concursuri de Miss şi Mister Metis şi concursuri de abilităţi, cu premii în mâncare pentru căţei, medicamente şi accesorii.

Dr. vet. Traian Botoiu va face consultaţii gratuite la faţa locului pe toată durata evenimentului. Niciun câine nu va pleca acasă flămând! Pentru părinţi şi copii vom avea mâncare la ceaun, plăcinte şi clătite delicioase iar pentru căţei vom avea bufet suedez cu mâncare de la sponsori”, au transmis organizatorii. Potrivit acestora, spaţiul desfăşurării concursului a fost deratizat şi tratat împotriva căpuşelor.

În programul festivalului, show-ul chinologic a fost programat iniţial la ora 15.00, însă organizatorii au modificat ora, pentru a evita temepraturile ridicate. Astfel, show-ul chinologic va avea loc de la ora 11.00. Intrarea la eveniment va fi liberă.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea